6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler o kadar iş bilmez ve angut ki, bu sınırlama yüzünden kurtarılabilecek bir kişinin ölüme terkedilmiş olabileceğini dahi düşünemiyorlar

Renktaş artık bu iş bilmezlikle açıklanabilecek bir durum değil. Bence gayet bilinçli yapılıyor, sadece giden canlar umurlarında değil.
Yeter ki oy oranlarına olumsuz etki yapmasın !

Bu paylaşıldı mı bilmiyorum ama, yunan arama kurtarma ekibinin gözyaşlarıyla çalışmasından sonra bunu görmek.. Körfezde ne zaman yunan görsem boynuna sarılırım artık

Her toplumda iyi kötü örnekler var ama bunun tersi daha ağırlıklı olaydan sonra yunan twittereri kontrol etme gafletinde bulunduğum için biliyorum

birde olayın böyle bir boyutu var

askeriyeyi 2 gun sonra saldilar

2 gun boyunca bu videoyu cekemezdi

ilk 48 saat ise en onemlisiydi!!!!! insanlar donarak enkaz altinda öldü

ha sirf askeriyede o sure icinde herkese yardim edemezdi ama binlerce insani kurtarir birde orada ki insanlara umut olurdu

Bu da ilk depremden sonra ne kadar büyük yönetememe krizi olduğunu gösterir insanlara eve girmemeleri yönünde bir anons ya da çalışma olmamış belli ki
Yok renktaş bizzat kaç defa evlere girmeyin diye söylendi

Ama emin ol o soğukta kimse dinlemezdi

Adam evim sağlam neden girmeyeyim diye düşünmüştür

Gözle görülen bir hasarı da yoksa mutlaka eve girmiştir

Bir de kimse ikinci depremi beklemiyordu açıkçası

Hani kısa artçılar tamam ok ama ikinci deprem büyük sürpriz oldu

ölüden siyaset yapmak,yok okadarda olmaz diyordum ama adım adım oraya gidiyoruz,secim yaklastıgı icin herşeyi secime göre yapan kişilikler cıkacaktır

Enkazdan ağzında sigarayla çıkan dayı...

Az da olsa insanda tebessüm ettirdin. Çok şükür.

(Son bilgi; enkazdan çıkarılırken sigarasını atmayan dayı, hastaneye götürülme talebini de reddetmiş.)

Yok renktaş bizzat kaç defa evlere girmeyin diye söylendi

Ama emin ol o soğukta kimse dinlemezdi

Adam evim sağlam neden girmeyeyim diye düşünmüştür

Gözle görülen bir hasarı da yoksa mutlaka eve girmiştir

Bir de kimse ikinci depremi beklemiyordu açıkçası

Hani kısa artçılar tamam ok ama ikinci deprem büyük sürpriz oldu

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen bölgede mi ikamet ediyorsun ?

askeriyeyi 2 gun sonra saldilar

2 gun boyunca bu videoyu cekemezdi

ilk 48 saat ise en onemlisiydi!!!!! insanlar donarak enkaz altinda öldü

ha sirf askeriyede o sure icinde herkese yardim edemezdi ama binlerce insani kurtarir birde orada ki insanlara umut olurdu
Kurtarma işine çok olumlu etki etmese bile

En azından asayişi koordineyi ve moral motivasyon sağlardı

Kaldı ki bence kurtarma işine de etki ederdi

telefondan girenler için ise thunder vpn iyiymiş sanırım bi deneyebilirsiniz

Evet girebiliyordum şimdi benimde twitterda tuhaflıklar başladı akışı hala görüntüleyebiliyorum ancak linkler ve resimlere giremiyorum. Sebebi nedir acaba

Evet yavaş yavaş siyasi bok atlamar başladı 2 3 güne daha çok artacak acılar oradaki insanlar unutulacak ve herşey normale dönmüş gibi devam edecek.
2,3 güne makinalar toplu mezarlar kazacak 99 daki gibi , sonra rant savaşı pastayı paylaşma savaşı başlayacak politikacılar arasında olan ölene olacak diyecem ama maaalesef bizede büyük bı kriz olarak dönecektir, para ölümden tatlı çoğuna

2,3 güne makinalar toplu mezarlar kazacak 99 daki gibi , sonra rant savaşı pastayı paylaşma savaşı başlayacak politikacılar arasında olan ölene olacak diyecem ama maaalesef bizede büyük bı kriz olarak dönecektir, para ölümden tatlı çoğuna
inşallah 1 sene sonra yeni konutlarınıza yerleşeceksiniz dedi uzun adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt