6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar Twitter'dan bir şeyler paylaşıp yardımcı olmaya çalışırken Twitter'a erişim engeli, bant daraltması getirmek nasıl bir şey ya? Bu kadar da olmaz. Siyaset konuşmayalım diyoruz ama bu kadarına da pes artık!

Hatay dümdüz olmuş, çok kötü görünüyor. Milletçe el ele verip yeniden imar etmeliyiz etkilenen şehirleri. Allah yardımcımız olsun.

Lan wp'de gitti galiba

Vpn'de olduğum için etkilenmiyorum ama o da gitti gibi

SOL Fiber patlak, Vodafone Mobil ile erişimim var. Amaç ne ki

"Artık korkun kalmadı, özgürsün."

Screenshot_20230208-180902_Chrome.webp

Her çatlak sesi dezenformasyon, provokasyon olarak gören bir güruh için eldeki güçle insanı susturmak normal bir yaklaşım.

Lakin eden, en sonunda bulur.
Siyasi konuşmak istemiyorum ama hiç bir bulunmaz herşey unutulur bu ülkede 301 madenci şehitleri olduktan sonra akp tekrar seçildi bu şehirde.

Ev internetinden Twitter'a girilmiyor, Vodafone mobil'den giriş yapılabiliyor. PC'de Operayı deneyebilirsiniz onun kendi vpn işe yarıyor gibi.

Bundan sonra bunlara oy veren bakkaldan ekmek almayacağım, oy veren berbere traş olmayacağım. Bunları destekleyen babam olsa reddedeceğim. Siyasi tercih demesin kimse söverim. Bu artık asla siyasi değil, ahlaki, insani, vicdani bir tercih. Şöyle bir günde Twitter kısıtlaması nedir lan yazıklar olsun.

Covidde tek ilçede 200-300 vaka varken ülke genelinde 115 vaka açıklıyolardı şuan söyledikleri ölü sayısınada inanmıyorum

Hasarın büyük olduğu yerlere yavaş yavaş ulaşılıyo ve acı tablo ortaya çıkıyo olabilir infial oluşmasın diye kapamışlardır twitterı

İnşallah çok kayıp yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt