Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Malum kişi(ler) bölgeye gittiği vakit jammerların fink atması bana mantıksız gelmiyor. Gölgesinden korkan adamlar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ben de onu diyorum işte. Madem Ahbap da AFAD'a gönderiyor. Niye Ahbap'a gönderdiği parayı da AFAD'a gönderdiğine ekleyip tek seferde göndermemiş? Çok saçma.Cengiz 500 m tl civarı da afada direkt yardım yaptı, haluk levente ayrı yapmış
Adamın derdi yardım degil reklam.Tamam ben de onu diyorum işte. Madem Ahbap da AFAD'a gönderiyor. Niye Ahbap'a gönderdiği parayı da AFAD'a gönderdiğine ekleyip tek seferde göndermemiş? Çok saçma.
Ayni yardımları yada satın aldığı jenarator vs malzemeyi genel koordinasyon afad da olduğu icin teslim ediyordur ahbap afada. Haricinde kalan parayı tedavisi süren yada barınma ihtiyacı karşılanacak ailelere nakdi yardım olarak yapabilir ahbap. Sonuçta legal bir yardım kuruluşu.Tamam ben de onu diyorum işte. Madem Ahbap da AFAD'a gönderiyor. Niye Ahbap'a gönderdiği parayı da AFAD'a gönderdiğine ekleyip tek seferde göndermemiş? Çok saçma.
Haluk leventin videoyu bulursam atarım, ben öyle bir şey dediğini hatırlıyorum ama bakalım belki de yanlış hatırlıyorumdurTamam ben de onu diyorum işte. Madem Ahbap da AFAD'a gönderiyor. Niye Ahbap'a gönderdiği parayı da AFAD'a gönderdiğine ekleyip tek seferde göndermemiş? Çok saçma.
Değil mi? Bana da öyle geliyor. Çok saçma çünkü.Adamın derdi yardım degil reklam.
Hangi kanalCelal hoca çok acayip bi insan ya
Bence de bir fark vardır Ahbap'a para yollamakla direkt AFAD'a para yollamak arasında. ma nedir bilmiyorum.Ayni yardımları yada satın aldığı jenarator vs malzemeyi genel koordinasyon afad da olduğu icin teslim ediyordur ahbap afada. Haricinde kalan parayı tedavisi süren yada barınma ihtiyacı karşılanacak ailelere nakdi yardım olarak yapabilir ahbap. Sonuçta legal bir yardım kuruluşu.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Millet donarak ölüyor. Cadir bile yokmus...HaberTürk açtım Gökhan Zan konuşuyor herkesin gözleri dolu ama konuşmaya yetişemedim ne anlattı duyamadım.