6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce ablamla görüştüm Samsuna geliyorlar.
Maraştan mersine yönlendiriliyorlar yoldaki bütün 1 katlı gecekondu evler yıkılmış. Hepsi düz olmuş ayakta bina yokmuş.
Maraş tamamen yıkıldı diyor.
İnsanlar psikolojik olarak yıkım yaşıyorlarmış. Otobüs kırık yollardan geçerken insanlar korkudan çığlık atıyormuş.

Tamam ben de onu diyorum işte. Madem Ahbap da AFAD'a gönderiyor. Niye Ahbap'a gönderdiği parayı da AFAD'a gönderdiğine ekleyip tek seferde göndermemiş? Çok saçma.
Ayni yardımları yada satın aldığı jenarator vs malzemeyi genel koordinasyon afad da olduğu icin teslim ediyordur ahbap afada. Haricinde kalan parayı tedavisi süren yada barınma ihtiyacı karşılanacak ailelere nakdi yardım olarak yapabilir ahbap. Sonuçta legal bir yardım kuruluşu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ayni yardımları yada satın aldığı jenarator vs malzemeyi genel koordinasyon afad da olduğu icin teslim ediyordur ahbap afada. Haricinde kalan parayı tedavisi süren yada barınma ihtiyacı karşılanacak ailelere nakdi yardım olarak yapabilir ahbap. Sonuçta legal bir yardım kuruluşu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bence de bir fark vardır Ahbap'a para yollamakla direkt AFAD'a para yollamak arasında. ma nedir bilmiyorum.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 20 yıldır Hatay'da olduğunu söylemek açıkça şerefsizliktir. Lütfü Savaş 2014'te AKP'ten CHP'ye geçti. Ondan önce adam AKP'den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'ydı. Ayrıca yine aynı Lütfü Savaş 2 hafta önce katıldığı yayında demedi mi "Bakanlıklara sunduğumuz şeyler dinlenmiyor. Hala onay bekliyoruz ama kimse ilgilenmiyor" diye. Ne şeref yoksunu bir adammış bu hesabın sahibi ya.

HaberTürk açtım Gökhan Zan konuşuyor herkesin gözleri dolu ama konuşmaya yetişemedim ne anlattı duyamadım.

Gökhan Zan baglandi simdi programa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt