Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.420
- 72.963
- 5.188
Valla mahvoluyorum ama canlı kişi çıktıkça da seviniyorumsen iyi dayanıyosun gercekten.annemde tv basından ayrılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla mahvoluyorum ama canlı kişi çıktıkça da seviniyorumsen iyi dayanıyosun gercekten.annemde tv basından ayrılmıyor
Sırf harfiyatı kaldırmak 1 sene sürerYa buranın tekrar inşası nasıl olacak.
Tüm şehirler baştan yapılır belki 5 belki 10 yıl sürer uzun bir süreç olacak.Ya buranın tekrar inşası nasıl olacak.
Sırf harfiyatı kaldırmak 1 sene sürer
Çok fazla söylüyorsunuz sanki ya. Fikrim de yok gerçi de dünyada falan örneği var mı. Bir de bu adamlar yapmasın ya. Bile bile lades olmasın.Tüm şehirler baştan yapılır belki 5 belki 10 yıl sürer uzun bir süreç olacak.
Belki o binalar yapılacak ama artık Hatay eski Hatay olmayacak. Çünkü her evin kendine ait bir dokusu, bir kokusu vardır. Şimdi her bina TOKİ olacağı için hepsi aynı olacak. Çadırkent gibi, askeri lojman gibi olacak tüm Antakya. Yıkılmayan ama hasarlı binalar da yıkılacağı için yan yana aynı binalar ile doluşacak. Kentin tarihi dokusu kaybolacak. Kuzey Kore gibibir yer olacak. Çok yazık oldu çok.Tüm şehirler baştan yapılır belki 5 belki 10 yıl sürer uzun bir süreç olacak.
Ben fikirtepeden biliyorum harfiyat kaldırma süresini aşağı yukarı, yapım işi para işi biraz da 7/24 çalışma olacaksa max 2 sene sürer inşası.Çok fazla söylüyorsunuz sanki ya. Fikrim de yok gerçi de dünyada falan örneği var mı. Bir de bu adamlar yapmasın ya. Bile bile lades olmasın.
İşçi sayısı ve makine gücüne bağlı fakat burada atlanmaması gereken konu hızlı yapacağım diye tekrardan hatalı ve kusurlu yapmak olur. O yüzden her şeyi baştan bilime göre uzmanlara danışarak yapmaları lazım. Umarım bu sefer hata yapılmaz.Çok fazla söylüyorsunuz sanki ya. Fikrim de yok gerçi de dünyada falan örneği var mı. Bir de bu adamlar yapmasın ya. Bile bile lades olmasın.
Modüler inşaat olmalı dedi teke tekteki mustafa hoca. En mantıklısı da o gibi.İşçi sayısı ve makine gücüne bağlı fakat burada atlanmaması gereken konu hızlı yapacağım diye tekrardan hatalı ve kusurlu yapmak olur. O yüzden her şeyi baştan bilime göre uzmanlara danışarak yapmaları lazım. Umarım bu sefer hata yapılmaz.
Vur emri verecek g.t olması için önce insanlara ekmek su götüreceksin. Daha temel gıdaları bile 3 gündür karşılayamamışsın, kime kimi vurduruyorsun derler adama kolay değil o işler, konuşan da boş konuşuyor.Asker içindeki yetişmiş eleman sayısı kaç olabilir ki. Mecburen en az uzman çavuş rütbesinde olmalı ki 1 sene sonra terhis olup gitmesin. bu nedenle daimi kadrolarda kaç tane arama kurtarma tutabilirsiniz.
Ayrıca asker en fazla yağma/gasp/kaçırma olaylarının alenen ortaya çıkmasıyla en çok sadece güvenlik tarafı için talep edildi.
Ama Savunma bakanlığı eleşt,irilerden kurtulmak için garnizonlardaki er ve erbaşı amele niyetine taş taşımak için sahaya saldı.
Bence doğrumu ??? kesinlikle hayır. Sadece güvenlik için sahada bulunabilirdi, ama hepsi de jandarma olmalı ki yakalananlar için hukuk devreye girsin. Suçüstü dahi yapılsa HUKUK DEVLETİ kuralları işletilmeli.
Diyorlar ki vur emri verin. Olmadı birde ordunun vatan evlatlarının boynuna DEPREMZEDE CELLADI tabelası isteyin de tam olsun.
Zaten benzer şeyleri söylemek için bahane bekleyenler var.
izlemesi de sabır gerektiriyoçok zor işmiş bu ya hala bekir amcayı çıkarmak için uğraşıyolar demin hava veriolardı.
Oralardan çıkacak molozların depolanması ve hatta geri kazanım için değerlendirilmesi acaba nasıl olacak.Ben fikirtepeden biliyorum harfiyat kaldırma süresini aşağı yukarı, yapım işi para işi biraz da 7/24 çalışma olacaksa max 2 sene sürer inşası.
sen hangi sehirdesinİki günlük aranın ardından beşik gibi sallandığım yatağıma yattım enteresan bir duyguymuş
Sürekli bi engel, betonu kırsa demiri var onu kesse başka şey var harbi zorçok zor işmiş bu ya hala bekir amcayı çıkarmak için uğraşıyolar demin hava veriolardı.