6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekşi'de taha duymaz'ın apartmanından ses gelmediği için pas geçildiği yazılmış.

Taha duymaz ile ilgili videoda atmış.
Czn Burak yanlarında.

Abi, her yere kadar bi sekilde dayandim, icime attim da, su son olay ben de duygu patlamasina yol acti, bu mesaji yazarken hala gözlerimden yas geliyor.

Enkaz altinda olan baba, kizini enkazdan cikarmalari icin, engel olan kolu icin „kesin“ demis… cocugu kurtarmislar, baba hastaneye kaldirilmis ve orada vefat etmis….

Bu nasil birseydir arkadas offfff

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İnsanın içi yanıyor be. Cenazesini insanla arabasına atıp götürüyor. Yarabbim bu nasıl acı ya...Baba kızına nefes oluyor. Çok ağır. Yıllarca geçmeyecek, hepimiz de iz bırakacak büyük bir felaket olarak kalacak bugünler ama o insanlar bunu hep hissedecek. Allah sabır versin.

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle derin üzüntü duyuyor,
tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Depremden etkilenen misafirlerimize, Adana, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Malatya, Mardin, Kars, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van kalkışlı/varışlı 6-21 Şubat 2023 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımız için ücretsiz bilet değişikliği veya iptal işlemlerini internet sitemizdeki “Rezervasyonlarım” adımından yapabilirler.

logo-sunexpress-dark.png

Öyle saçma bir durum var ki giden herkes elinde ne varsa afad dağıtmak zorundaymış ama yeteri kadar afad yetkilisi yok ve dağıtılamıyor saatlerce bekliyor yardımlar.Şaka gibi şaka gibi.
He bu arada güvenlik sorunlarıda var.

abi sorulabilecek en alakasız salak soruları nasıl sormayı becerebiliyor bu adam ya

sesi ilk kim duydu sanane kim duydu ne önemi var ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt