6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Akif ersoy da fena değil

Ciner Medya net bir şekilde yıldızı oldu bu depremin. Hem olumsuz hem olumlu anlamda.

Olumsuzluklar: Vatandaşların önündeki mikrofonu çeken muhabirler. Tuğba Södekoğlu (Show TV), diğer mikrofon çekenler de Habertürk'tendi.

Pozitif şeyler: Fatih Altaylı ve yaptığı programlar (Habertürk), Dilara Gönder (Show TV-istifa etti), Mehmet Akif Ersoy (Habetürk-yakında dişi çekilebilir)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nihat hatipoğu gibi yandaş bi adam bile bilim falan diyorsa artık onun bile canına tak etmiş demektir tek umudum önümüzde seçimlerde artık bişeylerin değişmesi bu ülke bunları haketmiyor

Bu Araplardan senelik 250 milyon dolar kazanacak eleman vardı. İyilik meleği 3-5 bişe gönderdi mi yoksa merihin depreme yardım adıyla üzerinde benim de ismimin yazdığı imzalı formamı satsa aynı miktarda bağış toplanacak kadar para mı bağışlamış oldu

2023-02-09 (3).webp

Halkı çok yerin dibine sokuyor diyorum, ben öyle anladım ve dedikleri bana battı.
halkin yerin dibine sokulmayacak hali var mi? bu hale bu yuzden gelmedik mi cehalet ve bireysel ahlaksizlik.

tavsancil'da adam herkesi karsisina alip imar kanunlarini deldirmemis 3 katin uzerine babasi da istese izin vermemis, cam bile kirilmamis binalarda ama yillar gecmis hala bolge halki onun yuzunden zengin olamadik diye rahmetli baskanin arkasindan konusuyor.

bu milletin cehaleti olmasa turkiye su an bambaska bir ulke olurdu.

sonuclarini masum insanlar da cekiyor, bu binalarin bu kadar yikimin vebali hep cehaletin ve ahlaksizligin eseri.

bunda muteahhitten , cimentoya su katan ameleye , evine kat cikan ev sahibinden , kolonlari kestiren galericiye , zengin olma hayaliyle emlak borsasini sisirdikce sisirenlere, dogayi katledenlere ama en cok tum bunlara ragmen verdigi oyun kiymetini bilmeyenlerin vebali var.

Yalan değil çok mutlu oldum.
O yüzden paylaşıyorum.
İsteyen inanır isteyen inanmaz,
Onun yargısı değil bana kimseye düşmez.
Allah ile kul arasındadır ama gerçekten çok yanlış şekilde aksettirilen şeyler yüzünden birçok insanın okuyup etmeden sorgulaması ve sadece bu insanları baz alıp nefret ifadesini kullanmak istemediğim için yok sayması diyeyim nasıl desem üzüyordu... Yani kendi hesabımda da görüşlerimi ifade etmiştim;

IMG_20230209_230315.webp

Benim için inanç vicdanda saklıdır. Akılda saklıdır. Onu iyiye kullanan herkes zaten insandır...

İçine sıçtıkları eğitim sistemi olmasa bu insanlar varlıklarını sürdüremez. Yani yalandan bilim falan demelerine inanmayın derim. İşin sonunda bilimi yine ezan dinletilen çiçeğin hızlı büyümesine bağlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt