Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linçlemeliyiz akıllı olsun 1 ayda bir eskiden çektiği zorluğu anlatan bi resim paylaşıp subhanallah demekle olmuyoryav o herif showman degisik bi adam bosver
degil gozu acik13. saniyede kadının arkasındaki ölü dimi
nasıl bi psikolojidir bu allahım
niye hepsi ağlamaklı oluyor onu anlamadım o anda o çocuğu çekmiyordegil gozu acik
Ağzıma scti bunlar ya.
Vallahi. Burada değil ama diğer mecrada resmen küfürbaz Haydo gibiydim. Utandım çok. Hesabım açık değil, çok didişip kalp kırarım diye de yine de çok sallıyordum alıntıyla böyle iftira atana edene... Bugün aklımdan ya onlardan biri bu depremde öldüyse geçti. Vallahi bu hırsıma yenildiğim için kendime kızdım. Çok damara basılmadıkça yapmıyorum da arada işte istemsiz oluyordu bu. Hepsi boşa hepsi....Ama bunda ülkenin durumu da etken. Eğer çok iyi şartlara sahip olsaydık bugün futbol tutunacağımız, dertlerimizden kaçış yolumuz değil sadece haftalık eğlencemiz olurdu...
bu herıf messı olayında linc yedi ama hosuna gıttı daha fazla takipci kazandıLinçlemeliyiz akıllı olsun 1 ayda bir eskiden çektiği zorluğu anlatan bi resim paylaşıp subhanallah demekle olmuyor
Vay adi herifbu herıf messı olayında linc yedi ama hosuna gıttı daha fazla takipci kazandı
annesını bıle kac yıldır gormuyormus gecen bulustu kasıntı bi adam
Asıl burada ki yorumdan dolayı çıktı bu söylenti.
yalan yok ben atmazdım afad'a falan.Ünlüsü, şirketi ve vatandaşı herkes ahbapa yardım yapıyor. Devleti göz ardı edip verilen yardımın doğru yere gittiğinden o kadar emin olmak istiyorlar ki çok ilginç.
Ahbap olmasa bu kadar para yardımı olur muydu düşünmüyor değilim.