6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baykar, 655 milyon lira

Cengiz Holding, 500 milyon lira

Yıldız Holding, 175 milyon lira

Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent

Hedef Holding, 5 milyon lira

TikTok Türkiye, 200 bin dolar

Mercedes Benz, 1 milyon euro

Mango, 3 milyon lira

Sepil Holding, 5 milyon lira

İnfo Yatırım Menkul Değerler, 1 milyon lira

Smart Güneş Enerji Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi, 3 milyon lira

Ege Endüstri ve Ticaret, 1 milyon lira

Investco Holding, 10 milyon lira

Naturel Yenilenebilir Enerji, 10 milyon lira

Merko Gıda, 500 bin lira

TGS Dış Ticaret, 250 bin lira

Yemeksepeti, 3 milyon

Katmerciler Araç Üstü Ekipman, 1 milyon lira

Inveo Yatırım Holding, 6 milyon liralık yardım fonu

Gedik Yatırım Menkul Değerler, 3 milyon lira tutarında yardım fonu

Koleksiyon Mobilya, 2.5 milyon lira

Peker GYO, 5 milyon

Üsküdar Belediyesi 20 milyon lira

TMSF'den AFAD'a 102 milyon lira yardım

Öte yandan TMSF de AFAD'a 102 milyon lira yardımda bulunduğunu bildirdi.

Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

1675981409063.webp

Kayalık sert zemin olsa o temel sorun yaratmazdı diye tahmin ediyorum ama yumuşak zeminde taşımamış belli ki. Yazık bina da sağlammış devrildiği halde sapasağlam duruyor.

bina cok iyi yapilmis

ama temel etutu yapilmamis cok belli

altinda ki topraga bakarsan dolgu toprak oldugu cok belli

bu gibi zeminlerde temelin alti planieren edilmeliydi (planierenin turkcesini bilemedim simdi) bina yuksekligine gore bi 10 metre kadar planieren edilmeliydi

2 depremede evde yakalandım kayseride öyle salladı ki avize tavana degiyordu sallanarak

3 gundur baska yerdeydım bugun eve geldım tekrar evde yürürken hala basım dönüyor hissi gecmiyor artcı oluncada sallanıyor
Maraşta olan 5.0 lar falan bizim buraya çok az sallantı yapıyor ev 10.katta hemen avizeye baktım çok az sallandı artmasın diye çok dua ettim

Yer Niğde

Maraşta olan 5.0 lar falan bizim buraya çok az sallantı yapıyor ev 10.katta hemen avizeye baktım çok az sallandı artmasın diye çok dua ettim

Yer Niğde
valla ben uzaklasayım dıye bıyere gıttım orda kaldım ama konumdan baktıgımda merkez ussune 100km kalmıs yakınlasmısım orda tek katlı yerdeydık allahtan

Allah aşkına Japonya’daki şartlara göre inşaat sektörüne çeki düzen verilsin herifler deprem, tsunami dinlemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt