6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
japonlar binadan kurtarıyorda tsunamiden 15 20 bin kisi ölmüstü onun caresi ne yazık ki yok

endenozya depremıde 9 siddetinde 8 dk falan sürmüs ve tüm dünyayı 1 cm kaydırmıs

bizim depremde inanılmaz anormal 500 yılda bi olacak doga olayı gibi

Cinayet değilde ne bu?

9ed33432a24304945bfcbe05d52c447d.jpg

Cinayet tabi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bir deprem ülkesinde yaşayan ve deprem tehlikesi yüksek illerden Kahramanmaraş’ta yaşayan biri olarak bir gün burası da Elazığ’ın, İzmir’in kaderini yaşarsa benim için ailem için veya herhangi biri için melek oldu diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın.

Bu tiviti 3 kasım 2020 de yazan Şeyma doktor malesef bugün enkaz altında vefat etmiş. 😢😢

atsu'dan bi haber yok hâlâ sanırım
Ara ara ben rönesans rezidansta yakınları olanların çalışmalarla ilgili bilgi vermek için açtığı telegram grubuna bakıyorum, çalışmalar devam ediyor ama son saatlerde çıkan olmadı, daha önce çıkanların olduğu listede de adı gözükmüyordu.

bende surekli dönme var yer kayıyor gibi hissediyorum gecmıyor
Recep dostum, uykusuzluk, yol yapma ve deprem yasamandan dolayı normal. Mersin erdemlide otele çıktığımda beşik gibi sallanıyordu otel bana göre. Antalya'ya geldim, sallantıdan şu saatte uyuyamıyorum. Ama reelde sallanmiyor. Bu hissiyat ne zaman geçer bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt