6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bütün dünyanın ortak dini insanlıktır. dünya halkları olarak, ne yazık ki bunu görebilecek bir çağda yaşamıyoruz.

eğer insanoğlu yok olmazsa, çok ilerdeki çağlarda yaşayacak olan insanlar, bu zaman diliminde yaptığımız kavgalara bakarak hepimizin aptal olduğunu düşünecektir.

Benim için ve gerçekten umarım ki herkes için acı gerçekler açık açık ortadadır artık…

Bunlarin hepsi katil. Kimse soyle boyle demesin, bunlari biliyorlardi ve bu isi yaptiklarinda o riski de biliyorlardi.

Olenlerin, yaralilarin, evsiz kalanlarin hesaplari sorulmazsa eger yaziklar olsun.

Mucizeymis… asil muzice olucak olan bu ulkenin bu cinayetin ustunden kalkabilirse olucak.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Recep dostum, uykusuzluk, yol yapma ve deprem yasamandan dolayı normal. Mersin erdemlide otele çıktığımda beşik gibi sallanıyordu otel bana göre. Antalya'ya geldim, sallantıdan şu saatte uyuyamıyorum. Ama reelde sallanmiyor. Bu hissiyat ne zaman geçer bilmiyorum
Van depremi sonrası gittiğim Konya da asma katı olan restorantın garsonunu güzelce uyardım yavaş yürü sallanıyorum diye. Ben de 6 ay kadar sürdü ancak şuan ki baş dönmesi ve çaresizliğim çok başka. Kafamı öne eğemiyorum. Eşime ve çok ciddi travma geçiren 18 aylık oğluma nasıl düzen kuracağım bilmiyorum, ve yarın hizmet vermek için tekrar Malatya'ya çağrıldım.

bütün dünyanın ortak dini insanlıktır. dünya halkları olarak, ne yazık ki bunu görebilecek bir çağda yaşamıyoruz.

eğer insanoğlu yok olmazsa, çok ilerdeki çağlarda yaşayacak olan insanlar, bu zaman diliminde yaptığımız kavgalara bakarak hepimizin aptal olduğunu düşünecektir.
valla bu kadar depremı goruyor dünya bu kadar insan ölüyor yardım gonderıyorlar ama hala rusya ukrayna savası falan devam ediyor boş yere insanlar ölüyor anlamıs degilim

Tarkanin da sesi pek cikmadi.muhtemelen gizli yardim yapmıştır.adam anne tarafından aleviligi bile bilinsin istemiyo,rahmetli savas ay yazmisti.eşi elazig ve urfalı.kaybi yoktur herhalde

Ben de anlamıyorum bunu. Osmaniye'de bile mesela enkazlar olduğu söyleniyor ekşi'de ama Osmaniye'de çalışmaların bittiğini söyledi Soylu. İnsanlar ölüme terk edildi o zaman.
Insanlar hayatta hala.calisma falan durmaz,twitter sağolsun.yoksa bunlar dukkani ilk gun kapatırdı

20230210_020910.webp

Böyle birşey de gördüm

Belki yeri ve zamani degil ama deprem ve gocuk altindaki kardeslerimiz disinda ozellikle Hatay'da ilginc isler donuyor. Korkunc iddialar var. Asayis saglanmali bir an once.

Elbistanda 100.000 kisi enkazda belkide.orasi cok büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt