- 26 Kasım 2012
- 185.536
- 258.048
- 5.998
benimde.
bu sabah haber aldim
ebrar siteside oturan bir arkadasim maalesef cansiz bulundu annesiyle birlikte...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimde.
bu sabah haber aldim
ebrar siteside oturan bir arkadasim maalesef cansiz bulundu annesiyle birlikte...
sana da geçmiş olsun,kaybın varsa başın sagolsun abiAllah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun.benimde.
bu sabah haber aldim
Umarım uykularınız kaçar umarım uyurken huzursuz olur kalkıp yürürsünüz, çünkü biz uyuyamıyoruz. Yatakta kahrolmaktan kıvranıp duruyoruz.
Umarım ömrünüzün sonuna kadar vicdan azabı çekersiniz.
erden başkan sağolsun, bölgeye gidip yerinden yürüttü süreciGalatasaray deprem bölgesinde depo tutmuş yardımları bölgedeki depoya gönderip oradan ihtiyacı olanlara araçlarla dağıtıyormış. Herkesin örnek alması gereken organizasyon. İhtiyaç fazlası Yardımlar depolarda tutulursa bozulması kirlenmesi önlenir.
Büyük ihtimal uygun yapmıştır ne demek ihtimallerle iş mi yürür, bilmediğin konuda adamı nasıl savunuyorsun, sen de hesap vereceksin Lütfü.
bu işin chpsi,akpsi yok ailecek chpli olsakta.suclu olan yargılanmalıSürecin başından beri Hatay Belediye Başkanı yumuşak geçiyor bazı konuları. Yardım ekibi olmamasına rağmen "yardım var" fln dedi bir ara. Kendi kabahati de olduğunun farkında olduğu için hükümete yanlıyor olabilir mi?
2009 Türkiye yerel seçimleri'nde Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevinden ayrılıp AKP Antakya Belediye Başkanı adayı oldu ve %47.3 oyla seçimleri kazandı. 2014 Türkiye yerel seçimleri'de AKP Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak göstermesi üzerine partiden istifa etti. 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterildi. %41 oyla Hatay'ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.Sürecin başından beri Hatay Belediye Başkanı yumuşak geçiyor bazı konuları. Yardım ekibi olmamasına rağmen "yardım var" fln dedi bir ara. Kendi kabahati de olduğunun farkında olduğu için hükümete yanlıyor olabilir mi?
cengiz zaten bizden çaldığı paraları bize geri veriyor. onunki yardım sayılmaz!Baykarin cengizin 500 milyon tl verdigi yerde ismini anmak istemeyeceğim turkiye nin en buyuk holdingleri kis uykusuna mi yatti acaba? Bide bazi sanatcilarimiz! Var tabi onlarida unutmamak lazim.
Büyük ihtimal uygun yapmıştır ne demek ihtimallerle iş mi yürür, bilmediğin konuda adamı nasıl savunuyorsun, sen de hesap vereceksin Lütfü.
Bende aynısını demek istiyorum. Deprem olduğu andan bu yana zamanımın 90/95% burada geçti.Beyler eksik kalmayin iyiki varsiniz hepiniz.
Onlar da şovunda. Kamera olmadan enkaza dokunmadıkları bilgileri var. Bu yüzden kameranın olmadığı yerlerde durma aşamasına gelmiş olabilir arama çalışmaları. Son saatler çünkü ve AFAD Erdoğan'a kahramanlık çıkarma peşinde. Bu yüzden tek bir apartman gösterip güzel görüntüler vermek zorunda seyirciye. Ama diğer enkazlar kan ağlıyor. Eğer gerçek sayıları verirlerse inanılmaz bir vefat sayısına ulaşacağız gibi ama işte AKP. Ne kadar kötüyü tahmin edersen et daha kötüsünü yapıyorlar badem bıyık abiler.AFAD a da kızamıyorum bu konuda. Sahada bulunanlara özellikle. Sahada olanların 1 tanesinde bile bir cana dokunmaktan başka bir niyeti olmadığına da eminim.