6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm yardımları bizim kulube yapsalar mukemmel is cıkarıyorlar depo falan tutmalar köylere dagıtım helal olsun

Hem organizasyonların başında Erden Timur gibi bir zeka var hem de alt kademeye dağıtım yapacak ultraslan gibi bir güç var.Şu an çoğu yardım kuruluşundan daha fazla iş yapıyodur bizim klüp

Keşke hiç olmasa ama bu sayı gerçekçi gelmiyor maalesef neredeyse yıkılan bina başına 2 kişi kaybedeceğiz keşke gerçek olsa.

Su eskiyalara artik mudahale edilsin. Polis, jandarma, asker butun guvenlik gucleri seferber edilmeli. Yoksa onca zahmetle gonderilen yardimlar da gitmesi gerekenlere ulasmayacak.

yanlış bilmiyorsam en son ukrayna-rusya savaşında, ülkesini savunmak adına 14 bin ukraynalı asker ölmüştü.

çok mu ?

başbakanların bu savaştan önceki ve sonraki hali

composites-1-_custom-6a6f0bc8e8f2274353f043bbda3c36317f7e1cef.jpg

milleti için üzülünce çökmüş herif bizde :unsure:

dask yöneticilerinden biri ödemeye basladiklarini duyurdu
itüde görevli ayriyeten
yurtdisi sigorta sirketleri ile birlikte calisiyormuslar
fon olusturmuslar
ilk hesaplamalara göre cok rahat ödeniyormus
büyük istanbul depreminde sikintilar olabilecegini söyledi sadece
birde yapilan anlasmaya göre o bölgede %50 sini ödüyormuslar
istanbul-marmara %60
alinan vergi oranina göre o bölgeye istanbula kiyak gecilmis biraz ki fair bencede
İzmir depreminde bir tanıdığımın evi hasarlı olduğu için yıkılmıştı. Daha evi alalı da 1-2 sene falan oldu ya da olmamıştı. Kredi çekip aldıkları için DASK ödemesini kredi çektiği bankaya yaptılar. Depremzedeye değil, faizinden düşsün diye bankaya yapmıştılar ödemeyi.

DASK'a her daim şüpheci bakmaya başladım bu olaydan sonra. Şüphe uyandırıcı başka bir olay da bu sene benim başıma geldi. Evin DASK poliçesini yeniledim 1 hafta öncesinden zamanı geldi diye. Neyse bir şekilde yeniledim. Poliçe yürürlüğe girdikten bir gün sonra DASK'tan mesaj geldi, "25/11/2022 tarihi itibariyle Zorunlu Deprem Sigortası ile verilen teminat tutarları yükseltilmiştir. Mevcut poliçenizdeki tutarın yükseltilmesi için bağlı sigorta şirketine başvurun." diye. Bu nasıl bir iştir? Yapılmak istenen nedir yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt