6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah aşkına 1 tane partisi farketmez milletvekili var mı herhangi bi şey yapan?

BİLGİ: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ile Trabzonspor yayın gelirlerinden 5’er milyon TL, diğer Süper Lig kulüpleri 3’er milyon TL deprem bölgesine yardım yapacağını TFF’ye bildirdi. TFF bu miktara ekleme yaparak 1000 konteyner alacak ve deprem bölgesine gönderecek…

Bölgedeki faylar çok ilginç. Bu görüntülerin yaşandığı depremi biz Antakya'da artçı sarsıntıymış gibi hissettik. Yıkıcı değildi. Ama sabaha karşı olan deprem şehri yerle bir etti.
sabah olan deprem gecekinden fazla gibiydi ya

bizde kayserıde hıssettık ikisinide

Abartıyor muyum bilmiyorum ama tarihin en büyük yardım kampanyası olacak sanırım.

Umarım kendilerne pay biçmez bunu birileri, çünkü bunun temel sebebi Türk halkıdır.
Çoktan başladılar Reis’in dünya lideri olmasından dolayı, Türkiye’ye yakınlaşmak isteyen ülkeler acayip destek veriyormuş diye algı var.

allah aşkına 1 tane partisi farketmez milletvekili var mı herhangi bi şey yapan?

Partisi kalmadı bu işin. Alayı temizlenip yeni idareciler olmalı. Atatürk'ün partisinde atatürk demeyip mustafa Kemal diyen uğursuzlar temizlenmeli. Bunları dolduranlar temizlenmeli. Allah, Peygamber diye dinimi sömürüp ceblerini dolduranlar temizlenmeli. Ehline değil, akrabaya iş verenler temizlenmeli. Yeni kana ihtiyacı var ülkenin. Bok gibi yönetildik yıllarca, bok gibi yönetilmeye devam edilmememiz lazım. Bizleri ayrıştıran değil birleştiren kişiler lazım. Atanmışların değil seçilmişlerin söz sahibi olduğu bi yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt