6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al işte bazi şerefsizlee yuzunden gunahi olmayanlar arada kayniyor. Yazik

Bunlarda kamyon tepelerinden çuval çuval alanları görmezler, 2 Poşet alanı mı dövmüşler... Yemek, içecek, kıyafet alana ne diye dur dersin. Bölge perişan zaten. Bi işi elimize gözümüze bulaştırmada üstümüze yok

Yaw kimse bir ilac veya ekmek caldi diye böyle dövmez, demek bir canta doldurdu veya baska birsey. Dövenlerin elleri dert görmesin, üc gündür surda can cekisiyoruz yagmacilari gördükce. Bunlari gören daha yapamaz.

Acını anlamaya çalışıyorum ama ya bu insanlar gerçekten masumsa ? Hem o travmayı yasa üstüne onurun şerefin ayaklar altına alınsın çok insafsızca olmaz mı ? Açıkçası konuşma tarzları falan epey düzgün doğru söylüyor da olabilirler genelde yağmacı tipleri görüyoruz meymenetsiz 2 cümleyi bir araya getiremeyecek adamlar..

Acını anlamaya çalışıyorum ama ya bu insanlar gerçekten masumsa ? Hem o travmayı yasa üstüne onurun şerefin ayaklar altına alınsın çok insafsızca olmaz mı ? Açıkçası konuşma tarzları falan epey düzgün doğru söylüyor da olabilirler genelde yağmacı tipleri görüyoruz meymenetsiz 2 cümleyi bir araya getiremeyecek adamlar..

Yağmacının Suriyelisi Türkü yok. Hırsız hırsızdır şu şartlarda nerede tespit edilse gereği yapılmalı. Paylaşılan videolarda halkın da topa girdiği çok yer var. İşte bu tehlike ve asayiş açısından acziyet belirtisi.

TIR soyan, eşkiya gibi yol kesen, dolandırıcılık yapıp depolarda yardım malzemesi istifleyen, terk edilmiş evlere girenlere kimse kusura bakmasın az bile yapılıyor. Devletin hukuku var pek tabi hoş görülmez ama o ortamda bunu yapanın yaşam hakkı yok benim için.

98 adana depremini yasayan var mı aramızda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt