6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit bir şey sorayım varsayalım depremleri tetikleyen bir teknoloji yapılmış dünyada deprem kuşağında olan büyük devletlerden sadece Japonya var ki onlara 9.1 şiddetinde depremde bile yerinden kıpırdamıyorlar. Bu teknolojiye niye yatırım yapıp geliştirsinler Rusya ve Çin desen deprem kuşağında değil hani kullanacakları alan yok.

Bizi kiskanmalari kısmını atlamissin çürüdü tüm teorin

Depremden önce değil ama bir yerlerde her deprem olduğunda herkes İstanbul -İzmir diyor ama Akdeniz çok ihmal ediliyor, umarım başka büyük depreme hazırlıklıyızdır, deyip Elazığ kışın İzmir sonbahar'da yaşanmış depremleri deyip bu kış için dikkat edelim yine diye diyordum... Bazen demek, bilmek, hissetmek de iyi değil belki de. O dediklerim aklıma gelince ben üzülüyorum misal...
yav bende fb puan kaybetsin diye son durak filminin avatarını falan yapıyodum.son durak filmini de izlemiştim o ara.ölüme dair imgeler,simgeler paylasınca ve günün sonunda felaketler yasanınca garip hissediyorum

Çok basit bir şey sorayım varsayalım depremleri tetikleyen bir teknoloji yapılmış dünyada deprem kuşağında olan büyük devletlerden sadece Japonya var ki onlara 9.1 şiddetinde depremde bile yerinden kıpırdamıyorlar. Bu teknolojiye niye yatırım yapıp geliştirsinler Rusya ve Çin desen deprem kuşağında değil hani kullanacakları alan yok.
böyle bi teknolojileri olsa bile rusya ve çine petrol kuyusu acamazlar

Abi komplo teorilerini bırakın allah aşkına
Aynen ya benim anlamadığım ülke ekonomisi batar kim yaptı Amerika. Millet bir ara yemege patates bulamadı kim yaptı dış güçler. TL dibin dibini görür kim yaptı dış güçler. Ülkede seçim öncesi bir sürü babalar patlar kim.suclu dış güçler yada Amerika İsrail.hatta ilumunati.Hayir yani millet şuna mı inanıyor bütün dünya işi gücü bıraktı Türkiye ile uğraşıyor. Ne güzel bahane be

yav bende fb puan kaybetsin diye son durak filminin avatarını falan yapıyodum.son durak filmini de izlemiştim o ara.ölüme dair imgeler,simgeler paylasınca ve günün sonunda felaketler yasanınca garip hissediyorum

O gün ben de ama çok moralsizdim.
Musi de sakatlanınca çok üzüldüm.
Hatta modumun düştüğünü maç şeyine de yazmıştım. Daha büyük felaketin olacağını bilememişiz..... Kendi hayatımda sıkıntılı olunca ona bağladım biraz da bilmiyorum ama arada bazı insanlar bazı şeyi hisseder ve o şey olunca da çağırmış gibi hissedersin. Keşke yaşanmasaydı hiç ya. Basit şeylere üzülmeye devam etseydik.

ben Galatasaray-trabzon macı oynanırken olusan havanın görüntüsünden ve ambianstan hosnut değildim.özeti tekrar izlersen görürsün rengi.trabzon stadında oynanıyomus gibiydi mac,kötü şeyler olmadan önce havanin ve dısarının rengine bakarım ben
Stor perde kapalı olduğu halde odam her zamankinden daha aydınlık oldu harbi ilginç. Tipi vardı gece sese uyandım rüzgar sesi diye önemsemedim kedim var gece iki üç kez uyandırdı.

Mersin ayaş mi ne var erdemlinin ilerisinde, eşimle kahvaltı yaptık 2 gözleme yedik yola çıkmadan önce, adam geldi geçmiş olsun, depremde hasar yoktur inşallah vs konuştuk, ne güzel adam hal hatır sordu dedim, insanın muhabbete de ihtiyacı oluyor, borcumuz ne kadar dedim, 4 çay iki gözleme, çaylar bizden olsun o kadar sıkıntı çektiniz, 200 tl dedi. ödedim. Mesaj bu kadar. oradan 400 mt yukarıda meltem apart sağolsun ücretsiz aldılar bizi, ısrarlarıma rağmen para almadılar. hergün tüm odaları depremzedelere ayırmışlar, gelen herkese yardımcı oluyorlar. Mesaj bu kadar
Murat öncelikle tekrar geçmiş olsun. Ben Mersinliyim ve hatta Erdemlide oturuyorum. Şahsen benim bir kusurum olmasa da okuyunca çok utandım, onlar adına özür diliyorum ailenden. Size sağlık ve acil toparlanma diliyorum

O gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.
3e kadar uyumadım, hem transfer hemde uyku tutmadı. 3 gibi uyudum. O gece rüyamda öldüğümü gördüm, uyandım. saat 3.40 idi. Zaniolo transferi oldu mu diye bakayım dedim, telefonu kurcalarken eşim 3.47 de çığlık atarak uyandı, öldüğünü gördüm rüyamda dedi, geri uyudu. 4.07de telefonu kenara koyup uyudum, uyandığımda kendimi yatağın kenarına atmış eşimi yanıma çekip başını eğmesi için bastırıyordum. Yatak bizi sıkıştırmasın diye de yatağı ittiriyordum.

Pazar günü içim sıkılıyordu, gece bile uyuyamadım doğru düzgün 5.30 da kalktım su içmeye biraz oturayıö dedim depremi gördüm

3e kadar uyumadım, hem transfer hemde uyku tutmadı. 3 gibi uyudum. O gece rüyamda öldüğümü gördüm, uyandım. saat 3.40 idi. Zaniolo transferi oldu mu diye bakayım dedim, telefonu kurcalarken eşim 3.47 de çığlık atarak uyandı, öldüğünü gördüm rüyamda dedi, geri uyudu. 4.07de telefonu kenara koyup uyudum, uyandığımda kendimi yatağın kenarına atmış eşimi yanıma çekip başını eğmesi için bastırıyordum. Yatak bizi sıkıştırmasın diye de yatağı ittiriyordum.
abi inanılmaz 2nizin de hissetmesi ya

çok çok geçmiş olsun tekrardan

bu cnntürk'teki kadın sürekli ama ama ama diyor

Geçmiş olsun Allah sabır versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt