6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya cidden merak ediyorum...hadi 40 50 60 saati geçtim. yav bu sogukda 117 ci saatte falan nasi hala birileri saglikli cikabiliyor abi üstelik cocuklarda var aralarında? burda doktor olup cevap verebilecek biri varmi? misal böbrekler ne kadar bi zaman sonra iflas ediyor.bu kurtarilan kisiler daha sonra organ hasarindan yine ölebilir mi?
1-2 kişi iç kanamadan hastanese ölmüş. Böbrek iflas etse de bir umut var ya diyalizle yaşamina devam edebilir tabi vücut direnci ne alemde orası da önemli.
Birse bu soğuk işi tek başına anlam ifade etmiyor soģuk diyoeuz ama insanalr yatakta yakalandı yorgan vardı battaniye vardı üzerlerinde onlarla birlikte yatak kenarına devrilenler için susuzluk sorununu saymazsak ben hala bir umut olduğunu düşünüyorum.

Vallahi ben çelik yapı bina fanatiğiyim. Bana kalsa evler inşa ayakta kalabilecek yapı olan celikten olmali. Bir gün güzel bir arazi bulabilirsem apartman dairesi yerine bu sekilde bir yapı sahibi olmak istiyorum.
Bence olmasi gereken de bu. Iliklerimize kadar işlemiş 100 yıllık inşaat mentalitesinden biraz uzaklaşmak gerekiyor. Ülkede verimsiz arazinin ucu bucağı yok bu sekilde yapılaşmanın olmaması için bir neden de yok.
Yıkilan binlardaki dairelerden birisi 2.5 milyonmus. Atsu'nun kaldıği yer misal 6-7 milyonluk daire muhtemelen. Hadi seni beni geçtim normal insaniz belki bir yerde hayal kalır diyelim aylık kazancı 100-200 bin olan insanların rezidans, gökdelen,site gibi heveslerini ben anlayamıyorum maalesef. O paralara saray diktirirsin.
insanlar o anda ev değil, sosyal statü alıyor.

Bu zamanda siyaset konuşulmamalı diyen insanların samimiyetine 1 gram inanmıyorum. Gelecekte yaşanması muhtemel doğal afetlere karşı acil önlem alınmasını geciktirecek her türlü hamle midemi bulandırıyor. Siyaset bugün yapılmayacaksa ne zaman yapılacak? Beğenmedikleri bir twit atınca anında jet hızıyla içeri alıyorlar. Yeter artık, yeter !

Bu zamanda siyaset konuşulmamalı diyen insanların samimiyetine 1 gram inanmıyorum. Gelecekte yaşanması muhtemel doğal afetlere karşı acil önlem alınmasını geciktirecek her türlü hamle midemi bulandırıyor. Siyaset bugün yapılmayacaksa ne zaman yapılacak? Beğenmedikleri bir twit atınca anında jet hızıyla içeri alıyorlar. Yeter artık, yeter !
Çok haklı bir tepki

Twitter kısıtladıklarında önerilen basit ücretsiz olan vpnler hangileriydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt