- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
Teknoloji gelişti açıklamak isteseler nüfus kayıt sisteminden dahi bulunur gerçek rakam diye düşünüyorum belki açıklanacaktır da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depremden değil kalp krizi derler olur biter. Deprem olarak da yansımaz. Bu iktidarın kötülüğünü çok küçümseme.Teknoloji gelişti açıklamak isteseler nüfus kayıt sisteminden dahi bulunur gerçek rakam diye düşünüyorum belki açıklanacaktır da
Enteresan görüntüler varelbistan'da çok kargaşa oluyor
benim elemanlardan birinin eşinin tarafı geldi o taraftan. Elbistan dümdüz diyorlardı.elbistan'da çok kargaşa oluyor
Kafamda tarih ilerlemiyor sanki millet enkaz altındayken, 3 gün ya geçti ya geçmedi bende. Allah tez vakit yardim etsin hala hayatta olan varsa inşallah.6. Güne giriyoruz Allah yardımcımız olsun
Açıklanmasının tek bir ihtimali var Dünya Bankası’ndan ya da diğer uluslarası yönetimlerden vefat rakamına göre para vereceğiz derlerse o zaman açıklarlar bunu biz Pandemi de gördükTeknoloji gelişti açıklamak isteseler nüfus kayıt sisteminden dahi bulunur gerçek rakam diye düşünüyorum belki açıklanacaktır da
Aslanim benim
Abartmasan miçocuğa bakışına bir bak
öldürecek gibi
bunlara çok ağır şeyler neyse yav
Düğün günümun ertesi haftalarında annemin kanser olduğunu öğrendim bende. Tedavi ve ameliyatla şuan durumu iyi. Allah'tan tedavisi olumlu gitti. Nice ailesini arkadaşını eşini dostunu kaybeden var. Ben çok şanslıyım maddi zarar hallolur. Ailem yanımda, bölgeden çıktık. Allah kalanlsra sağlık versinÖncelikle çok geçmiş olsun Murat kardeşim. Okurken bile yoruldum aslında. Maddi manevi çok sıkıntı çekmişsin. Kolay değil tabii. Ama bir şeyi fark ettim hep belki kaybettiğini düşünürken yine savaşmışsın. Yine denemiş, yine ayağa kalkmışsın. Kaderci tayfadan olmamakla beraber sadece inancı olan biri olarak diyorum,Allah sevdiği kullarını sınarmış. Seninki de ağır sınavlardan olmuş. Benim de ömrün hastalık ve ölüm arasında geçti. Kendimden fedakarlık ettim ve yine aynı durumdayım, bazen ben de senin gibi Rabbim ben bir suç işledim ondan böyle oluyor, hepsi benim suçum diyordum da, şimdi misal şu acılarıma rağmen de diyorum ki daha kötüsünü de yaşayan var, daha beter çaresizliği de. Ben Ekim ayında annemi 12 saat bekledim ameliyattan çıksın diye. Ve kimsem yoktu, orada tanıştığım insanlar gelip gitti. Arkadaşlarım çalışıyordu, telle irtibat kuruyorduk ama dört ay o hastanelerin dili olsa da çaresizliğimi söylese o duvarlar. Anneme gidip moral verirdim, dışarı çıkar ağlardım. Bir omuz koyacağım kimsem yoktu o gecelerde. Rahmetli babamı yanımda en çok istediğim anlar bunlardı. İnsan acılarında daha çok çocuklaşıyor. Kimsesiz kalırsam ne yaparım diyordum. Hep kafamda bu çaresizlik. Bugün onlarca kişi şu enkazda böyle kaldı ve ben annemle olan zenginliğime bile sevinir gibi olacak olsam utanıyorum. Ama biz zenginiz kardeşim. Öyle düşün ve kendine yüklenme. Her şeyin çaresi bulunur. Ölümden harici. Allah sağlıklı ömür versin ailenle yeniden her istediğini yaparsın, yaparsınız.![]()
Maraş'ta bir kişi daha yaşıyormuş aslında benim fazla umudum kalmamıştı ama şuan orda ki kişi marketteymiş, yeme içme konusunda sıkıntısı yoktur umarım sağ salim çıkarılır
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslanim benim
barış birader böyle yapacaksan alıntı yapma banaAbartmasan mi