- 23 Aralık 2008
- 65.021
- 62.856
- 5.103
Siyaset yapılmaması gereken her yerde siyaset yaptılar.
Şehit cenazesinde tabuta kol dayayıpta hemde
Şehit cenazesinde tabuta kol dayayıpta hemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkcell ceosu Cüneyt Özdemir'e bağlanmış. Adamın interneti kesik kesik ama Cüneyt'in interneti sağlam.Keşke şu ortamdan sebeple başka bir telekominikasyon şirketi açılsa da oraya kaysak yıldık bu 3 işbilmez şirketten
Allah kahretsin ya kurtarma ekiplerinin üzerine molozlar düştü yaaa
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah İnşallahİnşallah marketteki gıda ürünlerine erişimi olmuştur da kurtulur sağ salim..
Çok şükür durumlari iyiymiş

Ben VPN Super ile girebildimdi.Twitter kısıtladıklarında önerilen basit ücretsiz olan vpnler hangileriydi
amaç burada daha çok insana erişmek ve onlarında başka yollarla bağış yapmasını sağlamakMerihin imzalı forma olayi nedir ya? İmza bağışlıyor futbolcu. Çok saçma bir olay. Madem destek diyorsan para bağışla. Tenezzul edip imzalarını bağışlıyorlar vay be. Messi ve Ronaldo efendiler ve diğerleri!
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bağışlıyorlar zatenMerihin imzalı forma olayi nedir ya? İmza bağışlıyor futbolcu. Çok saçma bir olay. Madem destek diyorsan para bağışla. Tenezzul edip imzalarını bağışlıyorlar vay be. Messi ve Ronaldo efendiler ve diğerleri!
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vpn super unlitimed proxy var onu kullanıyorum benTwitter kısıtladıklarında önerilen basit ücretsiz olan vpnler hangileriydi
vpn super unlitimed proxy var onu kullanıyorum ben