6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu muhabirleri enkazlarin içine kadar arama kurtarma köpeği gibi neden sokuyorlar atın hepsini dışarı hepsi zaman kaybı enkaz altindakinin hayatından çalıyor mallar
Kaç gündür yazıyorum bunu. Erdoğan'ı kahraman gibi göstermek için. AFAD mükemmel çalışıyor diyebilmek için. AFAD'ın gittiği yere kameralar gidiyor. AFAD'ın olmadığı yerlerde kamera yok. FOX, Halk TV, KRT, Tele1 hariç herkes aynı binadan yayın yapıyor. Zaten çoğu Anadolu Ajansı'nın görüntüsünü kullanıyor. O yüzden tek bir görüntü var hepsinde.

Son düzenleme:
Onu ben de izledim ama o adam da yalan yanlış bilgiler veriyor. Fatih Altaylı daha biraz önce onunla ilgili bir şey paylaşmıştı. Bir de "Bu deprem yüzünden İstanbul Depremi 2045'ten önce olmaz. Belki 75'e kadar olmaz" dedi. O andan sonra adamın dediklerine şüpheyle yaklaşmaya başladım. Biz Celal Hocam'dan devam. Ama Rönesans ile alakalı o dediği doğru sanırım.

Celal hoca ve Naci hoca dinlenmeli, özellikle Naci hoca Elazığlı olduğu için o bölge için çok uyarmıştı

Ağız ishali muhabirlerden nefret ediyorum iki dakika bi susun ya, dün gece de müdahale hazırlığında olan umkeye küçücük yere nasıl giriyosunuz tarzı saçma sapan sorular soruyodu. Adamın işi o nasıl bir cevap bekliyo anlamıyorum ki.

Ahbap bunlarla iş tutarsa afad yerine ahbaba bağış yollamanın ne farkı olacak

İnsanları enkazdan halk çıkarıyo,yeni yerleşim yerlerini halkın bağışıyla ahbap üstleniyo

Bunlar napıyo sorması ayıp

Ulan olmaları gereken,gözükmeleri gereken her şeyde cicaldau gibi caspera dönüşüyolar

bu milletin yardım parasına göz dikenler de mi suriyeli? iktidarın mülteci politikası bu depremin bu kadar ağır hasar yaratmasında da, bugün zaten eğitim konusunda kolu kanadı kırılmış ülkenin mültecilere bakmaya devam etmek için üniversiteleri bi kez daha kapatmasında da ana faktördür ama basit yağmacılık, hırsızlık yöneticiler tarafından bilinçli şekilde aç bırakılan ortadoğu halkının ata sporudur.

Maun Suresi! Ne güzel bahsetmiş değil mi?

WhatsApp Görsel 2023-02-11 saat 16.38.42.webp

Son düzenleme:
bu milletin yardım parasına göz dikenler de mi suriyeli? iktidarın mülteci politikası bu depremin bu kadar ağır hasar yaratmasında da, bugün zaten eğitim konusunda kolu kanadı kırılmış ülkenin mültecilere bakmaya devam etmek için üniversiteleri bi kez daha kapatmasında da ana faktördür ama basit yağmacılık, hırsızlık yöneticiler tarafından bilinçli şekilde aç bırakılan ortadoğu halkının ata sporudur.

Çok net akp Özdağ üzerinden gündem değiştiriyor, şuan insanlarin bir kısmı bunu yapanları bıraktı, Suriyeli derdine düştü, ümit ozdagin durdurulması lazım, bu olaydan sonra maşa olduğu iyice ayyuka çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt