- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sabah 9.30’dan beri Hedil’e ulasmaya calisiyorlar. Az once oksijen tüpünü verdiler 1-2 saate kurtarılır gibi sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün demiştim konuşurken orada önüne çocukları almasını hiç samimi bulmuyorum diye.
Jeofizikçi o adam deprem ihtimalini başka şekilde hesaplıyor sanırım aynı değil. İktidar değişirse 1-2 sene içinde İstanbul daha hazır bir hale gelebilir diye düşünüyorum inşallah o zamana kadar bişey olmaz.Onu ben de izledim ama o adam da yalan yanlış bilgiler veriyor. Fatih Altaylı daha biraz önce onunla ilgili bir şey paylaşmıştı. Bir de "Bu deprem yüzünden İstanbul Depremi 2045'ten önce olmaz. Belki 75'e kadar olmaz" dedi. O andan sonra adamın dediklerine şüpheyle yaklaşmaya başladım. Biz Celal Hocam'dan devam. Ama Rönesans ile alakalı o dediği doğru sanırım.
Yazılı metin olmadığında hakaret, küfür eksik olmuyor zaten dilinden.Adamın içinden gelerek söyleyebileceği iki kelimesi yok ya kağıttan ya promterdan başkasının yazdıklarını okuyabiliyor sadece
bu cümle bile doğru değil.Tarihteki en büyük deprem... bla bla bla... En büyük deprem olduğunu söylemiş miydim... bla bla bla...