6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw 2029 2045 filan kesin tarihler degil ve olamaz da. Saatli bir bomba var, patlayacak ama 2029 mu olur 2045 mi olur bilemeyiz. Tek gercek %100 patlayacagi.

Adana'da depremden yıkılan bazı binaları inşa eden firmanın sahibi Hasan Alpargün, Lefkoşa'da gözaltına alındı.

Gözaltılar iyi ama gereken yapılacak mı? Önemli olan bu

IMG_2662.webp

Bunda küçük de olsa bir katkım oldu. Faydalı olacağını düşünüyorum.

seni ve senin gibileri kutluyorum. Benimde son günlerde bu gerek tvde gerek sosyal medlars olusan, caresizce yapilan, cagrilari acaba bi yerde toplaniyormu diye kendi kendime soruyordum. Böyle kaotik meselelerde, isbilmezlerin eline birakilmayacsk, en azindan karsilastiralablir bir databasein olmasi cok önemli!

Şu kolon kesenleri hücrede çürütmek lazım.

Adam 500 metre mağaza yapıyor, nedir? Markete verecek. Kolon yok. Üstünde 10_15 kat. Müteahhitlerin tek derdi mağaza zaten.

Müteahhit bu şerefsizliği yapmazsa, alan kişiler yapıyor.

Adana'da benim bildiğim 3 tane kolonu kesik apartman var. En az 500 tane vardır toplam.

Adi insanlar.

Marmara denizindeki Çınarcık çukurunu depremler oluşturmuş
Fay kırıla kırıla yarilmis

Deprem aslında Marmara depremi bütün Marmara’yı etkileyecek biz sadece İstanbul’da 20 milyon insan yaşadığı ve en büyük zararı her türlü orası alacağı için İstanbul depremi gibi görüyoruz.
Ülke Ekonomisinin %60 ı İstanbul'da sayılır ondan dolayı herkes İstanbul'a odaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt