Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.138
- 72.765
- 5.188
@Okan Özkan cidden haraç verilmiş. Bu turgay kindar biridir, böyle konuşarak anlaşmaz kimseyle kolay kolay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Okan Özkan cidden haraç verilmiş. Bu turgay kindar biridir, böyle konuşarak anlaşmaz kimseyle kolay kolay
Linçleyenlerin ses bi anda kesildi, özür dilemeler başladı. Baron @Okan Özkan haluk leventi boyunduruğa alacaklar diyordu haklı çıktı galiba. Şu anda hepsi haluk levent sempatizanı olduNasıl haraç verilmiş
Öyle bir şey olacağını sanmam. Haluk gram siyasi bir şey gösterse linç devam ederdi zaten.Linçleyenlerin ses bi anda kesildi, özür dilemeler başladı. Baron @Okan Özkan haluk leventi boyunduruğa alacaklar diyordu haklı çıktı galiba. Şu anda hepsi haluk levent sempatizanı oldu
Kanka troll ordusu öyle böyle saldırmadı ama bi anda sesler kesildi, acayip bel altı vurmaya başlamışlardıÖyle bir şey olacağını sanmam. Haluk gram siyasi bir şey gösterse linç devam ederdi zaten.
Adam ailesinden 7 kişiyi kaybetmiş gerçekten çok zor bir durum.Bu abiyi dinledim, garibanlığın ete kemiğe bürünmüş hali resmen. Adam acısını yaşarken bile mahçup yaşıyor. Allah sabır versin
Böyle babayiğitleri unutmamak lazımErdemoğlu Holding: AFAD yetkililerine 130 bin battaniye, 100 bin metrekare halı teslim edildi.
Ayrıca Erdemoğlu Holding’den AFAD’a 100 milyon TL’lik nakdi yardım yapıldı.
İnsan her şeyi unutur maalesefBöyle babayiğitleri unutmamak lazım