6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben bezdim ya bu insanlarin bu öfkeli ve yıkıcı suçlayıcı tavırlarından vallahi de billahi de bezdim. Adam gitmiş alman ve avusturyalı kurtarma ekiplerine iftira atıyor demiş.

Ya adam seyini yaya yaya sıcacık odasında tvde dizi izleyeceğine kalkıp gelmiş senin insanını kurtarmak için ağır yaralanmayı göze alarak enkaz içine giriyor.
Ya nasıl bir beladır, bu ülke insani bunu haketmek için ne kötülükler yapmış be kardeşim.

Son düzenleme:
Üniversitelerin kapatılmasının izahı yok öğrenciler çok kızgın

AZERBAYCAN'DAN 7 UÇAK VE 14 ARAÇLIK KONVOYLA INSANI YARDIM

Azerbaycan hükümeti, bugüne kadar Türkiye'ye 7 uçak ve 14 araçlık konvoyla insani yardım gönderdi. Deprem bölgesinde, Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı 34'ü sağlık çalışanı, 725 personel arama kurtarma çalışmalarında yer alıyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığına bağlı 10 askeri doktorla 8 hemşire de Türkiye'deki deprem bölgesinde görev yapıyor.

Azerbaycan, deprem bölgesinde bir sahra hastanesi kurdu. Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur Musayev, Azerbaycan hastanelerinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan vatandaşlar için 2 bin yatak ayırdıklarını açıkladı.

KAZAKİSTAN EKİP GÖNDERDİ

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, deprem sonrasında meydana gelen zararları ortadan kaldırmak için hükümete 1 milyon dolar acil yardım edilmesi konusunda talimat verdi.

ÖZBEKISTAN'DAN 2 UÇAK DEPREM BÖLGESINE ULAŞTI

Özbekistan Acil Durumlar Bakanlığına bağlı 100 kişilik arama-kurtarma ekibi, özel araç ve ekipman ile insani yardım malzemelerini taşıyan 2 uçak, deprem bölgesine ulaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt