6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polis iskence videolari cogalmaya basladi. Bi nebze psikolojilerini anlasamda, artik bi dur demek lazim.
Yarin birgün kendinize karsi oldu mu, polis siddetini karsiyiz demeyin.
Evet genel görüse karsi gelebilir simdi ama iki yanlis bir dogru etmez.

Öfkeyle vurun diyordum bende ama adamın 2 kulağı kesildiği videodan sonra bende artık iş boka sardı diyorum. İstediğimiz adalet böyle bişey değil

Polis iskence videolari cogalmaya basladi. Bi nebze psikolojilerini anlasamda, artik bi dur demek lazim.
Yarin birgün kendinize karsi oldu mu, polis siddetini karsiyiz demeyin.
Evet genel görüse karsi gelebilir simdi ama iki yanlis bir dogru etmez.
Polis iskence yapmıyor dayak atıyor, kusura bakmayın ama bence çokta iyi yapıyor. Bu koşullarda yagmacilik yapan kisi insan olamaz, hayvana hayvan muamelesi yapılır. Beğenmeyen ülkesine donsun.

Bi dayak videosu izledim insan düşmanını öyle dövmez. Üstüne polis montu geçiren birini dövüyor. Suistamale açık bi hale geldi olay

Öfkeyle vurun diyordum bende ama adamın 2 kulağı kesildiği videodan sonra bende artık iş boka sardı diyorum. İstediğimiz adalet böyle bişey değil
İzlemedim ama dezenformatif bir video olduğu konuşulmuş çokça. Yer ve zamanı farklı bir video kuvvetle muhtemel.

Şu durumda yağmacılık yapana ne yapılsın beyler benim burada boğazım kilitleniyor gördükçe orada olup da bunu yapan insanlar olması inanılmaz.

Bu durumun üstüne yoğunlaşılmalı. Delilleri sadece suçlular karartmak ister. Devlet yine bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Dedigin gibi olabilir

Ben mesela dün gördüm 10 günlük bebek cikarildi enkaz da yani mucize gibi birsey,sevincten tekbir getiren insanlar vardi bunun bir sakincasi olmamali diye düsünüyorum benim görüsüme göre

Aksini düsenen varsa tabiki saygi duyarim

Eksi sözlük te okudugum mesajlar celiskiliydi sadece onu belirtmek istedim

Bi tarafin yaptigi hos geliyor ama kendi insanimizin yaptigi kötü geliyor kulagimiza oysa ikisinin de herhangi bir inancli insana rahatsiz edici olmamasi gerekir
Hocam yanlış anlamayın, insan yaşadığından emin olmayabiliyor. O sırada tekbirler cenazemde yapılıyor bile dusunebilir. Çocuklar bagrismalardan her türlü korkar çünkü zaten soktalar. Yapılmaması lazım. Gölgeden korkar hale geliyor insan. Çok az etkilendigimi düşünmüştüm, biraz önce yeğenim koltukta ayağını salladı çocuğa bagirmisim sonradan özür diledim. Yapilmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt