- 26 Kasım 2012
- 179.183
- 241.230
- 5.688
Başlık biraz clicker bait gibi ama çok değerli mesajlar ve bilgiler içeren bir video
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
böyle manyakça senaryoları severiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlık biraz clicker bait gibi ama çok değerli mesajlar ve bilgiler içeren bir video
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzaylılar ilk nereye girer sizce
abd son 2 gunde
4. notam
ufo icin
günah keçileri sadece parti dışı müteahhitler oldu demek.
Cevabını gayet iyi biliyorsun. Şansımıza sokayım.Uzaylılar ilk nereye girer sizce
alayı salak yemin ediyorum. suçu işleyenlerin diğer yarısına yok muamelesi yapıyor muhalefet. Çünkü ucu kendilerine de değecek. Allah hepsinin belasını versin.lütfi hıyarı rönesansı yapan herifle ilgili olumlu konuşunca ampülün kafasında ampül yandı
Ya var ya ben bu cocugu gördükce pc basinda oturup sacma sapan bir yazi hazirlamak durumunda oldugum icin, kendimden utaniyorum. Yemek yerken, yatmaya hazirlanirken, kendimden utaniyorum.Allahtan çocuğu yağmacı diye dövmemişler!
İstifa onur gerektiren bir iştir.Bir hafta olacak ve sorumlulardan istifa edenlerin sayısı:
0 “SIFIR”
Kansızlar. Nasıl rahat uyuyabiliyorsunuz?
Oldu olacak birde uzaylilar gelsin tam olsunabd son 2 gunde
4. notam
ufo icin
Filmlerde olduğu gibi ilk Amerika tabi ki sen ne sandın.Uzaylılar ilk nereye girer sizce