Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
kim yemeden?Haluk Levent’i o para yemeden biran önce anlaşmaları yapsın. Parayı ev yapımı için kullansın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim yemeden?Haluk Levent’i o para yemeden biran önce anlaşmaları yapsın. Parayı ev yapımı için kullansın.
bu yardım toplayanlar oturduğu yerden atıp-tutanlar var hem muhalif hem de iktidar tarafından. Bu insanlar neden böyle memnuniyetsiz oldu iyice?helal olsun beee haluk levente vallah ben umudumu kesmistim almislardir diye
Parayı aktaracağı kaynaklar.kim yemeden?
bu yardım toplayanlar oturduğu yerden atıp-tutanlar var hem muhalif hem de iktidar tarafından. Bu insanlar neden böyle memnuniyetsiz oldu iyice?
söyle de bilelim adaşNeden acaba di mi
Fatih Terim için de aynısını söyler misin? Hiç adı geçmedi misal ama herkes biliyor bi şeyler yaptığını.Tarkan Ahbap'a 1 milyon TL bağışlamış. Reklamlarda 1 saniyelik aldığı görüntünün parası. Hiç boşuna bu mesajımı alıntılayıp cevap vermeyin bende muhalifim ama ülkenin en zengin sanatçısısın yahu. Hiç yok gizli yapıyordur felan diye de savunmayın bak Haluk Levent o kadar baskı altinda bütün troller adama saldiriyor ve bağış yapacaksın yapsana şöyle 10 -20 -30 milyon TL. Yurtdışında Tarkan seviyesinde ki ünlülerin çoğunun kendine ait yardım kuruluşları var. Tarkansın yahu ne olacak Haluk Levent gibi bir yapı kursan size garip gelebilir ama genelde böyle yapan çok ünlü var. Allah'tan bizim ülkemizde bir Haluk Levent çıktı oda olmasaydı ne olacaktı. İnsAllah örnek alan ünlüler olur.
hiç digitürküm olmadıTvde temizlik yapmak istiyorum ama digitürkte kanal siliniyor mu hiç denemedim
ne dert varmış sizde fatih terim kadarFatih Terim için de aynısını söyler misin? Hiç adı geçmedi misal ama herkes biliyor bi şeyler yaptığını.
olum yazdığımı oku ya da ayıldığında oku.ne dert varmış sizde fatih terim kadar
fenerliler beşiktaşlılar bu kadar dert etmedi
Söylemem aynı şeyler değil açıklanacak bir miktar yapıyorsan dişe dokunur olsun bir zahmet bugün Ahbap'a 30 milyon TL bağış aciklasa hem örnek olur hemde ahbap kendini daha güvende hisseder. Açık ara ülkenin el üstünde tuttuğu sanatcisin. Ben yurtdışında ki ünlüler ile kiyasliyorum. Ne var yani sürekli yardım yapacak bir kuruluşun olsa dediğim gibi bizde sadece Haluk Levent olduğu için şimdilik garip geliyor ama yurtdışında kendi yardım kuruluşu olup sürekli yardım yapan sayısız ünlü var.Fatih Terim için de aynısını söyler misin? Hiç adı geçmedi misal ama herkes biliyor bi şeyler yaptığını.
Aynı şeyler.Söylemem aynı şeyler değil açıklanacak bir miktar yapıyorsan dişe dokunur olsun bir zahmet bugün Ahbap'a 30 milyon TL bağış aciklasa hem örnek olur hemde ahbap kendini daha güvende hisseder. Açık ara ülkenin el üstünde tuttuğu sanatcisin. Ben yurtdışında ki ünlüler ile kiyasliyorum. Ne var yani sürekli yardım yapacak bir kuruluşun olsa dediğim gibi bizde sadece Haluk Levent olduğu için şimdilik garip geliyor ama yurtdışında kendi yardım kuruluşu olup sürekli yardım yapan sayısız ünlü var.
Bizim komşu geldi Adıyamandan. Sokaklar ceset kokuyor, en az 100000 kişi ölmüştür diyor kadın.Gaziantep'te Nurdağı ilçesinde 325 bina enkazında aramalar tamamlanmış. 2500 vefat var. 30 bin nüfuslu ilçenin yarısı yok oldu demişti belediye başkanı. Antepli arkadaşlar sayılar hafifletilmiş olabilir mi?