- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
sirketlerın karları ve bagısları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kira isteyenleri bile var
Amerikada milyon dolarlık davalar oluyor ya, sıcak yazmadılar diye kahve ile eli yanan adam dava açıp alıyor, asıl bu adamlardan kan almak lazım
Büyük bir cam içinde müze olarak saklanması lazım buranınAmerikada milyon dolarlık davalar oluyor ya, sıcak yazmadılar diye kahve ile eli yanan adam dava açıp alıyor, asıl bu adamlardan kan almak lazım
noktaları biz mi dolduruyoruzNe ümidi ne şeçimi ne memlketi ….
Evet ,isimlerimizle hemdenoktaları biz mi dolduruyoruz
KapıcııııBurasi kimsenin aglama duvari degil cografya falan aglayip durmasin kimse bugun yasanan felaket ortada begenmeyene kapi orada
Vefat edenlere az sayginiz olsun bari
zerre anlamadım neye vuruyon ŞevkiBurasi kimsenin aglama duvari degil cografya falan aglayip durmasin kimse bugun yasanan felaket ortada begenmeyene kapi orada
Benim evimde az hasarlı, kirayı göndermedim. Göndermeli miyim acaba? Merak ediyorum

Valla avukat olsam net cevap veririm ama bilemedim.daha hasar tespit yapılmadı ama elektrik doğalgaz ve su verildi. sorum yine havada kalıyor Emrah![]()

hadi yallah sana o zaman şevkattinBurasi kimsenin aglama duvari degil cografya falan aglayip durmasin kimse bugun yasanan felaket ortada begenmeyene kapi orada
Türkiyede işleyiş böyle, binada oturanların tanıdıkları vasıtasıyla gaz verildi hemen. Kontrol sonrasında edecekler. Parayı göndereceğim zatende maaşın yatmasını bekliyorum.Valla avukat olsam net cevap veririm ama bilemedim.![]()
gözle görünen bi şey var mıydı evde?Türkiyede işleyiş böyle, binada oturanların tanıdıkları vasıtasıyla gaz verildi hemen. Kontrol sonrasında edecekler. Parayı göndereceğim zatende maaşın yatmasını bekliyorum.