Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim millet hak etti böyle adamları ne kada naif siyasetçi varsa sövdüler saydılar bunlar müstehak bize. Umarım azıcık akıllanmışlardır da seçimde sandıkları başlarına geçiririz.İki fotoğraf arasında hiçbir fark yok. Yazıklar olsun. Her fırsatta gerçek karakterlerini ortaya koyabiliyorlar. Bunlar kötü, hem de çok kötü insanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192278
Ekli dosyayı görüntüle 192279
O bölgelere guzel insaat ihaleleri imzalamadan gitmezler. Milyarlarca dolarlik pasta çıktı.Herkes hukuksuz kanunsuz diyor ama sanki ilk defa kanun çiğnenecekmiş gibi idealist yorumlar geliyor bana
Devlet başkanıymış herif
10 tane şehir kurulacak. Bunun kaymağını yemeden gideceklerine inanan biraz saftiriktirO bölgelere guzel insaat ihaleleri imzalamadan gitmezler. Milyarlarca dolarlik pasta çıktı.
Tuğrul S. denilen arkadaş gelsin o söylediklerini bu insanların yanında söylesin.Lütfen izleyin;
![]()
Hataylı Depremzedeler Çaresiz: "Ne Gelen Var Ne Giden" | Kahramanmaraş depremi Hatay’ı da vurdu. Binden fazla bina yıkıldı. Sabah erken saatlerde kente giren VOA Türkçe ekibi, depremden 24 saat sonra dahi çok... | By VOA Türkçe | Facebook
4,1 Mio. views, 23.628 likes, 212 loves, 6.182 comments, 13.279 shares, Facebook Watch Videos from VOA Türkçe: Kahramanmaraş depremi Hatay’ı da vurdu. Binden fazla bina yıkıldı. Sabah erken saatlerde...fb.watch
Aynen hatta Erdoğan hastası diye biliyorum. Muduro. Gibi. Hatta Türkiye'ye gelmişti diye hatirliyorumDevlet başkanıymış herif
El salvadordan birisi nasıl türkcü reisçi olabiliyorAynen hatta Erdoğan hastası diye biliyorum. Muduro. Gibi. Hatta Türkiye'ye gelmişti diye hatirliyorum
www.instagram.com
Max 2-3 ay ertelenmeli eylül ideal okullar başlamadanSecimi y iptal edersiniz kuvayi inzibatiyeciler
Haziranda yapilacak eylul bile gecMax 2-3 ay ertelenmeli eylül ideal okullar başlamadan
1 yıl ertelenmesi saçmalık
çok kötüLütfen izleyin;
![]()
Hataylı Depremzedeler Çaresiz: "Ne Gelen Var Ne Giden" | Kahramanmaraş depremi Hatay’ı da vurdu. Binden fazla bina yıkıldı. Sabah erken saatlerde kente giren VOA Türkçe ekibi, depremden 24 saat sonra dahi çok... | By VOA Türkçe | Facebook
4,1 Mio. views, 23.628 likes, 212 loves, 6.182 comments, 13.279 shares, Facebook Watch Videos from VOA Türkçe: Kahramanmaraş depremi Hatay’ı da vurdu. Binden fazla bina yıkıldı. Sabah erken saatlerde...fb.watch