6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuraya bir gscimbom logosu yakışırdı

bu hususta aslinda bir organizasyon yapsak logo icin 500 tl ben veririm duruma gore arttirilabilir

1676843388003.png

Ortada yalan falan yok.
Değerli kardeşim. Baktım şimdi sen öyle deyince Tügvamıdır nedir onun internet sitesine bahsettiğin isim yok. Yok yani. Tayyibin oğlu vs. var. Kocaeli eski belediye başkanının oğlu var. Ama bahsettiğin isim yok. Hatta bir tanesini de yakinen tanırım ama Ahmet Bozkurt diye bir isim yok. Mütevellisinde böyle bir isim yok.

Değerli kardeşim. Baktım şimdi sen öyle deyince Tügvamıdır nedir onun internet sitesine bahsettiğin isim yok. Yok yani. Tayyibin oğlu vs. var. Kocaeli eski belediye başkanının oğlu var. Ama bahsettiğin isim yok. Hatta bir tanesini de yakinen tanırım ama Ahmet Bozkurt diye bir isim yok. Mütevellisinde böyle bir isim yok.
20230220_010023.webp

Baktım reis ismi listede yok. Bu tügva adıyamanınsa bilemem ama genel istişarede bu adamın ismi gözükmüyor.
Dostum bu otelde arkadaşımı kaybettim ben. Ailesi süreci takip ediyor. Neyin ne olduğunu da herkes biliyor. Kasmayalım çok istersen oradan buradan baktım diye.

Dostum bu otelde arkadaşımı kaybettim ben. Ailesi süreci takip ediyor. Neyin ne olduğunu da herkes biliyor. Kasmayalım çok istersen oradan buradan baktım diye.
İnşallah sürüm sürüm süründürürler kardeşim. Ben senden daha çok isterim. Biliyorsunuz ki benim o tür yerlerle işim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt