Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
Bu nedir ya
Arkada çıkan ışık korktucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nedir ya
Bu nedir ya
Bu nedir ya
İlk depremin uydu görüntüsünü gördün mü ?Arkada çıkan ışık korktucu
bu illerin çoğu yerleşim açısından yetersiz malesef, kırşehirli olarak söyleyim şehir sıkışıklıktan boğuluyor.Bilmiyorum ama geçici çözüm olarak Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Kırklareli,Konya gibi yerlere belki tahliye olursa bu insanlar psikolojik açıdan da iyi olacak. O süreçte de buralar yenilenir ve tekrar olma riski bir yüzyıl sonra olma ihtimalini de göz önüne alırsak en doğrusu gibi. Adana için de bekleniyor... Bunu bir an önce hayata geçirseler iyi olur gibi. O geride kalan konteynerlar, çadırlar da bence şimdiden İzmir ve İstanbul için yerler belirlenip oralara aktarılmalı... Aklıma başka çözümler gelmiyor ve yapılan evler de artık şöyle bir şey olmalı. Bu şehirler için bence mümkün.
Ekli dosyayı görüntüle 193036
Hayır ustatİlk depremin uydu görüntüsünü gördün mü ?
Bu nedir ya
Bu nedir ya
Bölgede kaos hakim kötü haberler geliyor yakınlarımdan.defne belediye baskanı psikolojik acıdan bitmiş gibi,inşallah korkudan abartmıstır yav.kimse ölmesin
Kamera sallanıyor onun da yaniltmasi var ama arkada çıkan ışık korkunç değil mikamera sallanıyordur herhalde yer böyle sallansa kenardaki arabalar inerdi aşagı
kayseriden o bölgelere giderken cok fazla boş yer var ama oralar degerlendirebilir 5 tane şehir kurulur orayabu illerin çoğu yerleşim açısından yetersiz malesef, kırşehirli olarak söyleyim şehir sıkışıklıktan boğuluyor.
trafo gibiKamera sallanıyor onun da yaniltmasi var ama arkada çıkan ışık korkunç değil mi
geldn mi lanAllah korusun ya
Sismik enerjinin açığa çıkması. Deprem ışığı olarak da bilinir.Bu nasıl 6.4 yan yatmış zemin nerdeyse.O ışık da gene çıktı ortaya hala bilimsel açıklamasını yapabilen çıkmadı sanırım
Hatayda mısın halen?Bölgede kaos hakim kötü haberler geliyor yakınlarımdan.
Ama İbrahim Güzel tuhaf bir adam. Sokakta görsen ciddiye almayacağın bir tip.
yetersi arazi çoğu yapıya müsaitlikleri nasıl bilmiyorum ama normal merkez şehrin uzaklığına al sana şehir kurdum git yaşa zor iş. Altyapısıydı filan derken zor iş.kayseriden o bölgelere giderken cok fazla boş yer var ama oralar degerlendirebilir 5 tane şehir kurulur oraya
Evet evdeyimgeldn mi lan
cıktınız mı eveEvet evdeyim
Lazım ya bulamadım şimdiHayır ustat