Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.495
- 3.073
yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basalım yuuavben reise basacagim bunlara mustehak
Iyi de bunun temelini atan iktidar ve onun şakakçı tayfası. Kendi trollerini doldurup her allahın günü ayrı bir yalanı yada kırpılmış haberi yayan kendileri.Yasaklara tabiki karşıyız. Ama kontrolden çıkmış ekşi sözlük topluma ve gençlere zarar vermeye başladı. Özgürlüklerin olduğu Amerika'da manipülasyon yapıyor diye Trump'ı engelledi. Günde milyonlarca tık alan bir sitenin kontrolsüzce yalan ve manipülasyon merkezi olması tehlikeliydi. Çözüm yasak olmamalı ama yöneticileri yazarları seçerken eskisi gibi seçici davranmalıydi.
ekşiden ben de hazzetmem de böyle düşünmek doğru değil bnciyi olmuş belki bi kaç düdük uyanır
ekşiden ben de hazzetmem de böyle düşünmek doğru değil bnc
bugün ekşiye ses çıkmazsa yarın kafasına göre twitterı falan kapatır rahat rahat adamlar
hoş kapatıyorlar dönem dönem de neyse
onların hepsinin işine gelmiştir yaw para ile yazıyor olabilirler entryleri büyük 1 çoğunluğuonu kastetmedim tabi ki kapatılmamalı ama oraları kullanan yandaş düdükler uyanır belki deme niyetinde idim
Dediğiniz doğru ama ekşi sözlük bambaşka boyutta. Bizim mahallenin trolleri de çok ve bizim mahallenin insanları her zaman daha fazlaydı. Günün en beğenilen entrylerine bakın hepsi muhalif entryler. Aktroll entryi asla göremezsiniz. Bu hep böyleydi.Iyi de bunun temelini atan iktidar ve onun şakakçı tayfası. Kendi trollerini doldurup her allahın günü ayrı bir yalanı yada kırpılmış haberi yayan kendileri.
Besledikleri yilan kendilerini sokmaya baslayinca mı önlem almayı hak gördüler.
Bu işi buraya getiren net kendileri, twitteri trollerle doldur eksiyi trollerle doldur sonra bunlar platformdan silktiri yiyince dur erisim engeli getirelim.
İnsanların seslerinin kısıldığı her olaya karşı gelmemiz gerekiyor bu kim tarafından yapılıyor olursa olsun.
Buraları kapatacaksak siyasetteki bazı insanları da kapatmamız gerekiyor.
Bugün en az 15-20 defaher dk sallanıyor gıbı hısseden var mı
Kapatılma, yasaklama bunlar kolay kolay başvurulmaması gereken cezalar. Ekşi'de dezenformasyon hat safhadaydı sürekli yalan yanlış haberler ve bunların bir anda yayılması ciddi sıkıntı çıkardığı da bir gerçek ve bunlara ceza verilmesi de şart. Ekşi gibi yerlerinde sorumluluğu var, yalan yanlış bilgilere izin vermemeliler, iyi temizlik yapmalılar, aksi ispatlanan başlıkları hemen kapatmalılar benim gördüğüm bu konularda çok kötüler. Uzun süredir dezenformasyon dışında da bir şeye yaramıyorlar lakin kapatmak(terör vb. gibi ilişkileri yoksa) seçenek olmamalı farklı cezalar bulunmalı.
Bir başlık açılıyor ve bu başlığın yalan olduğu kısa süre sonra kanıtlanıyor normalde aksiyon alıp kapatmaları lazımken kapatmıyorlar sonra bu sadece başlığa bakan diğer sosyal medyalarda sanki doğruymuş gibi yayılıyor. Bu çok tehlikeli bir şey özellikle olağanüstü durumlarda, bunun örneklerini gördük yani. Aksiyon alma konusunda çok kötüler benim şahit olduğum kadarıyla. Ama kapatmaktan konusunda arkadaşların endişelerini alıyor ve hak veriyorum açıkcası ceza olmalı ama bu ceza kapatmak değil.bizim forum düzeninin %1ine bile yaklasamıyorlar