6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah hazırlık maçı da olsa fenerbahçe taraftarının yaptığını bizimkiler de yapar.
Yapınca ne olacak. Stadtan bağırınca hükümet mi istifa ediyor.? Twitter'da muhalif veya iktidar yanlılarının yazacaklarına malzeme olmak dışında ne ye yarıyor. ? Twitteri aç bak bir taraf çıldırmış sanki seçim kazanmış gibi diğer taraf yok gezi kalkışması darbe üst akıl v.s diyor. Kime ne yararı var bunun şimdi. Bu olay büyürse de direk akp ye malzeme olur hele bir de küçük çaplı bir kaç sokak olayı AKP'ye +5-10 puan olarak döner. Boş işler.

Yapınca ne olacak. Stadtan bağırınca hükümet mi istifa ediyor.? Twitter'da muhalif veya iktidar yanlılarının yazacaklarına malzeme olmak dışında ne ye yarıyor. ? Twitteri aç bak bir taraf çıldırmış sanki seçim kazanmış gibi diğer taraf yok gezi kalkışması darbe üst akıl v.s diyor. Kime ne yararı var bunun şimdi. Bu olay büyürse de direk akp ye malzeme olur hele bir de küçük çaplı bir kaç sokak olayı AKP'ye +5-10 puan olarak döner. Boş işler.
bu şekilde düşününce haklısın.

Ama ben korku imparatorluğunun yıkıldığını görüyorum bu tür şeylerle. Hoşuma gidiyor.

onlara yarayıp oy yükselmesine gelince iktidarın böyle şeylere ihtiyacı yok ki. Bu tür şeyler olsa da olmasa da onlar kendilerine malzeme her türlü bulurlar.

Yani oyu yükselecek mağdur edebiyatı yapacak onlara yarayacak diye hiç mi sesimiz çıkmasın her şeye tamam mı diyelim.

Tribünden 20 saniye bağırmayla elde edebileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Korku imparatorluğu yıkıldıysa insanlar susmayacak her yerseler platformda eleştirecek. Bireysel olarak yapacak bunu dağ gibi büyütecek.
Tribünlere gelirsen parasını verdin mi Esad ye bağıracak dam da bulursun, bugün hazırlık maçına getirirler bin kişi Tayyip Erdoğan diye bağırtırlar al başına bölünme. Bunlar yapılmayacak şeyler değil o yüzden tribünlere siyaset şu dönemde bulaşmaması gerekiyor. Ortam çok kaotik ve seçime giderken daha da kızışacak ortam büyük olaylara sebebiyet verebilir.

Şaka değil, 24 sene sonra yıkımına başlamışlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 depreminde zarar gören ve ağır hasarlı yapılar arasında bulunan İzmit Saraybahçe Polis Merkezi’nin (Eski Asayiş Şube Müdürlüğü) karşısında bulunan Kınay İş Merkezi’nin yıkımına başladı.

dji-0771.webp

Kızılay 3. günde insanlar soğukla cebelleşirken AHBAP'a 46 milyon liralık çadır satmış. Bu haber üzerine de HL açıklama yapıyor. Şu haber üzerine bütün Kızılay üst yönetimini silindir gibi ezerdim yetkili olsam.

Aynı Kızılay Ensar Vakfı'nın New York Manhattan' daki öğrenci yurt binası için 8 milyon dolar bağışta bulunmuştu. Evet son cümleyi doğru okudunuz böyle bir rezillik yaşandı

Kızılay veya ona bağlı derneğin ülke içindeki felakette parayla mal satmasının mümkün bir açıklaması varmı ?

Çadırlar gökten gelmiyor anladık maliyeti varda ,bu kurumun amacı zaten afet bölgesine yardım ulaştırmaksa başka bir kuruma satış yapmasının mantığı ney
Bunun rant işi olması dışında izahı olan varsa gelsin de boşa sövmeyelim

Kızılay'a verilen her bir kuruş çocuk tecavüzcüsü vakıflara akan para demek. Kimse kusura bakmasın ama bunca olayı görüp bunlara yardım etmeye devam edenler ya aptaldır ya da yapılan bütün pislikleri destekliyordur. Siyasal İslam 150 yıllık kurumu bu hale getirdi işte.

Edit: Bu arada sadece Ahbap'a satmamışlar. Başka yerlere de üstelik Ahbap'a sattıklarından daha absürt fiyatlara satmışlar. Millet canı için uğraşırken adamlar dolandırıcılık ağı kurmuş resmen. Ne diyeyim emeği geçen herkesin 7 sülalesinden acı acı çıkar umarım yaptıkları.

Son düzenleme:
🤣🤣🤣🤣

Allahtan göçük altından çıkardıkları insanlandan vinç-kepçe parası falan istememişler!!

'Türk' kızılayı olduğu zaman güvenilirdi, artık kimin kızılayı olduğu açık yıllardır. Devran döndüğünde Kızılay içerisinde büyük bir kıyım yapılmalıdır.

Tüm güvenilir kurumlarımız sahtekar alçak oldu neredeyse.

Arsız heriflerin açıklamasına bak. Diyor ki insanların soğuktan donmasını engellemeyi seçmek yerine 2050 çadırı depremin 3. gününe kadar yurtdışı satışı için beklettik. Türkiye'de her şey olabilirsin ama rezil olamazsın hakkaten. Utanmaz haysiyetsizler.

Edit: Bu arada 1 çadırın maliyetinin 22000 TL olduğuna inanmamızı istiyor.

Arsız heriflerin açıklamasına bak. Diyor ki insanların soğuktan donmasını engellemeyi seçmek yerine 2050 çadırı depremin 3. gününe kadar yurtdışı satışı için beklettik. Türkiye'de her şey olabilirsin ama rezil olamazsın hakkaten. Utanmaz haysiyetsizler.

Edit: Bu arada 1 çadırın maliyetinin 22000 TL olduğuna inanmamızı istiyor.

Adam olsaydı yorumları kapatmazdı. Biliyor üstünden tır gibi geçileceğini

Ahbap'ı neden aklamaya çalışıyorsunuz. Herkes kendi yakınını savunuyor olay bir kere maalesef hukuğa uygun ama etik değil. Tüzel şirket kurup satışı ordan yapmışlar. Yasa izin veriyor. Kendileri de güya faturalı çadır alıyormuş. Tabi ödemeyi yapmıyorlardır kendi kendilerine. Ahbap'a gelince ahbapin yaptığı topladığı paraları devlet kurumlarına aktarmak danışıklı dövüş yani daha önce tahmin etmiştim. Topladığı bağışları da konut yapımı için TOKİ 'ye vereceklerini açıklamışlardı. Haluk Levent baskı dan felan değil baştan devlet kurumları ile organize şeklinde çalışıyor. Fahiş fiyatla devletin yardım kuruluşundan çadır satın aliyorsan en azından aldıktan sonra açıklaman lazım. Murat Agirel duyurmasa kimse bilmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt