- 27 Ocak 2010
- 138.937
- 105.162
- 5.648
Omurga önemli
mesela bu çadırları doğal afet varken bi pkklı satın alıp yakabilir yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omurga önemli
mesela bu çadırları doğal afet varken bi pkklı satın alıp yakabilir yani
Vay anam vay ya, arsa diyor bir de.
Çok iyi konuşmuş ama. Tebrikler.
Herkese geçmiş olsun.Allah herkese yardım etsin..
Allah yardımcın olsun.Deprem Ağı diye 1 program var abi.Öncesinde uyarıyo ama bazen de trolleyenler oluyo.Kullanan çoğu kişi memnun..Gece bu yüzden uyumuyorum.
2 kez o uyandırdı bu hafta, alarm sesiyle ve o geri sayım uyandığın an karşına çıkınca elin ayağın boşalıyor. Şiddetinide söylemiyor ilk başlangıçta. Biraz ürkütücü ister istemez.Allah yardımcın olsun.Deprem Ağı diye 1 program var abi.Öncesinde uyarıyo ama bazen de trolleyenler oluyo.Kullanan çoğu kişi memnun..
1 10-20 gün şu şekilde takılmak zorundayız gibi..2 kez o uyandırdı bu hafta, alarm sesiyle ve o geri sayım uyandığın an karşına çıkınca elin ayağın boşalıyor. Şiddetinide söylemiyor ilk başlangıçta. Biraz ürkütücü ister istemez.
1 10-20 gün şu şekilde takılmak zorundayız gibi..
Teşekkür ederim abi sana da geçmiş olsun.Allah herkese yardım etsin..çok geçmiş olsun. Ben çorapları çıkarmıyorum aynı mantık, çıkarırsam dışarıda ayağım üşür diyorum. İyiden iyiye tozuttum herhalde![]()
Ben, 2 hafta ayakkabiyla uyudumçok geçmiş olsun. Ben çorapları çıkarmıyorum aynı mantık, çıkarırsam dışarıda ayağım üşür diyorum. İyiden iyiye tozuttum herhalde![]()