6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feramuz niye wow attın yine...
Hdpyi de zerre sevmem bu arada. Onlarla bir olmak seçmeni çoook olsa dahi içime sinmiyor. Kürt ve bu denklemi ayırmak gerek. Çünkü çok arkadaşım oldu. Biz vatanını sevip sayanlara her daim saygı duyarız. Çoğu şehit cenazesi de belki doğudan çıkıyordur hatta. Mektuplarını devlet kanalında okutanlara, girdikleri sürece de tepkiliyim, bunlara da. Aynı şeyi muhalif yapınca güzelleştiremeyeceğim.

FqDuWO4XsAMaWvQ

Nereye gitsem KK posteri var başka aday sürpriz olur şahsen.

Nereye gitsem KK posteri var başka aday sürpriz olur şahsen.

Ya feyk atıyorsak. 😏
Ekrem'in adı geçince olanlar malum.
KK için dişimize göre diyorlar.
Mansur çok net en çekindikleri isim, sağdan ötürü...Meral de yan kırıyor KK istemiyor, e onun istediği Ekrem'i de bence KK istemiyor, aday lafından sonra olan süreç ortada, tek bir isime kimse hayır demez gibi duruyor. O da Mansur ve güveni onunla sağlayıp sonraki senelerde hepsi kendine oynamak isteyecektir. Ekrem,Meral,Kemal üçgeni de az değil... Arada ciddi bir çekişme var. Zorluğu Mansur çekip kaymağını yemek isteyecekler, kusura bakmasınlar da...

Spora siyaset bulaştırmayın ama dine bulaştırın.

Allah belanızı versin. Diyanet acilen kapatılmalı. Net!

En son 3 arkadaş 2 ay önce cuma'ya gittik. hoca yıkama yağlama yapıyordu söve söve çıktık. Cevremde de görüyorum özellikle genç nesil bu kitapsizlar yüzünden dinden soğumaya başladı. Her türlü pisligi şerefsizligi yapiyorlar Allah'ın arkasına saklanıyorlar,suçu Allah'a atıyorlar. nasıl bir zamana denk geldik böyle ya çıldırmamak elde değil.

Siyasi tartışmanın yeri değil belki ama konuda yapıldığı için yorum yapıyorum.

Kapalı kapılar ardında HDP'liler ile bir anlaşma yapılmadıysa Mansur Yavaş bu seçimi asla kazanamaz. Sadece Mansur Yavaş değil kimse kazanamaz.

Ha muhalefet bu felaketten sonra CHP dahil iktidara gelmekten vazgeçtiyse Erdoğan'a seçimi hediye edecekse "halkın istediğini yaptık, bakın olmadı" rahatlığı için Mansur Yavaş'ı aday gösterebilir. Böylece seçim sonucunu sindirir ve halka da sindirtirler. Muharrem İnce'de olduğu gibi.

En son 3 arkadaş 2 ay önce cuma'ya gittik. hoca yıkama yağlama yapıyordu söve söve çıktık. Cevremde de görüyorum özellikle genç nesil bu kitapsizlar yüzünden dinden soğumaya başladı. Her türlü pisligi şerefsizligi yapiyorlar Allah'ın arkasına saklanıyorlar,suçu Allah'a atıyorlar. nasıl bir zamana denk geldik böyle ya çıldırmamak elde değil.
Amaçları zaten dinin içini boşaltmak. Nefret ettirmek. İslamiyet'in insan odaklı bazı yönleri toplumu birleştiren yapıda.

Amaçları zaten dinin içini boşaltmak. Nefret ettirmek. İslamiyet'in insan odaklı bazı yönleri toplumu birleştiren yapıda.
Geçen arkadaşın nenesi Tayyip olmasa biz perişandık gavur olacaktık hiç bir yerde kuran okunmayacaktı dedi. Çok söylenecek sözüm vardı da neyse nene haklısın dedim. Kimse yanlış anlamasın da yaşlılar oy kullanmasin ülkenin kaderini belirlemesin. Dünyadan haberleri yok akşama kadar Ahaber izleyip ülkeyi güllük gülistanlık sanıyorlar. Onlara ters gelen Bir şey söylenince seni terörist fetöcü ilan ediyorlar. Dedem dahil çok kisiyi bozdum ben çocuk aklimla o sümüklü çakma hoca sahtekarin teki deyince sus carpilirsin hoca efendiye nasıl öyle dersin diyenler şimdi bizi fetöcü hain ilan ediyorlar akillanmaz bu zihniyet adama ihmal var liyakat var önlem yok diyorum önlem olsa ne olacak Allah tarafından gelen bir şey tayyip ne yapsin diyorlar. Neyse kusura bakma kafa açmak istemiyorum çok şey var da susuyoruz az kaldı ama

Siyasi tartışmanın yeri değil belki ama konuda yapıldığı için yorum yapıyorum.

Kapalı kapılar ardında HDP'liler ile bir anlaşma yapılmadıysa Mansur Yavaş bu seçimi asla kazanamaz. Sadece Mansur Yavaş değil kimse kazanamaz.

Ha muhalefet bu felaketten sonra CHP dahil iktidara gelmekten vazgeçtiyse Erdoğan'a seçimi hediye edecekse "halkın istediğini yaptık, bakın olmadı" rahatlığı için Mansur Yavaş'ı aday gösterebilir. Böylece seçim sonucunu sindirir ve halka da sindirtirler. Muharrem İnce'de olduğu gibi.

Ben de tartışmak için demiyorum ama onlar desteği KK'ya verdi zaten ama bu seferde ortaklardan Meral bunu kabul etmiyor. Yani bu da yeterli değil görüldüğü üzere.

Feramuz niye wow attın yine...
Hdpyi de zerre sevmem bu arada. Onlarla bir olmak seçmeni çoook olsa dahi içime sinmiyor. Kürt ve bu denklemi ayırmak gerek. Çünkü çok arkadaşım oldu. Biz vatanını sevip sayanlara her daim saygı duyarız. Çoğu şehit cenazesi de belki doğudan çıkıyordur hatta. Mektuplarını devlet kanalında okutanlara, girdikleri sürece de tepkiliyim, bunlara da. Aynı şeyi muhalif yapınca güzelleştiremeyeceğim.
benim de kürt arkadaşlarım var bu muhabbeti çok iğrenç bir muhabbet bu arada
mansur'u da
mansur'u seveni de sevmiyoruz

ondan wow attım

Doğu da zor gibi düşünüyorum
Beypazarı tarafında da Ankarada da var Kürt seçmen, onlarda kendi arasında fraksiyonlara bölünüyor. İslamcı kesim Akp yanlısı, solcu kesim HDP yanlısı, CHP her halükarda az belirli ölçüde. Mansur Yavaşin milliyetçi yonu çok ön planda değil. Kafatasci bı adam değil en azından .İmamoglundan daha fazla oy alır doguda, orada da yaşayan biri olarak söylüyorum. Ekrem ve Kemalden çok daha fazla güven veriyor, ki bu yüzden aday yapmayacaklar eminim. Chpsi mhpsi akpsi hepsi aynı. Bu ülkede akp oncesinide hatırlarım. Emeklilik vurmuyor diye erken seçim kararını 2 seneye göre ayarlayanlari hatırlıyorum, milletvekillerini ikna etmek için kalan ayliklarini peşin verdiler 3 ay öncesi erken seçim var diye. Kendilerinden başka birşey düşünmez milletvekili olan. Bu yüzden oynatabilecekleri bir aday isterler. Cülus isterler. Mansur buna uymaz gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt