6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri'de 2 tane 4.5 olmus. Biri 2.3 km derinlikte
1 tane de 4 olmus

Hdp yerine mhp ve akpnin oylarına çökmek, bunların mecliste de mv sayısını azaltmak daha mantıklı geliyor. Ankara'yı kurtardı, darısı ülkeye. Ben umutluyum o açıdan.
AKP'nin oylarına çökmek mi? Erdoğan ekranlara çıkıp Allah hepinizin belasını versin dese halka, yeni peygamber benim, din artık yok dese bile şu anki oyundan aşağı düşmez. O yüzden AKP'den kimse oy alamaz.

Ben de tartışmak için demiyorum ama onlar desteği KK'ya verdi zaten ama bu seferde ortaklardan Meral bunu kabul etmiyor. Yani bu da yeterli değil görüldüğü üzere.
Saçma sapan inatlar yüzünden seçimi kaybedeceğiz. Seyredin ve görün ve de kahrolun.

Bu artcilar gerçekten çok kötü bölgede yaşayan herkese büyük geçmiş olsun ,insanların darma duman olan psikolojisini bu artcilar dahada bitiriyor ,bununla mücadele etmek gerçekten çok zor bu felaketi yaşayan her bir yurttasa herşeyden önce büyük anlayış göstermek her bireyin görevi çünkü bu acılar sıkıntılar yıllar boyu geçmeyecek oralarda

olabilir bunun için belli forumlar var
burası gscimbom
galatasaray siyaset üstüdür
Screenshot_2023-02-28-22-15-19-21_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Saçma sapan inatlar yüzünden seçimi kaybedeceğiz. Seyredin ve görün ve de kahrolun.

Maalesef çatışma var. Ama Mansur alacaktır. Üzülmeyin, umudunuzu kaybetmeyin. İki taraf da istediğini koyamadığı için ortak payda tercih etmiş olacak, sağ kesim olan akp mhp oylarına oynayacağız.

AKP'nin oylarına çökmek mi? Erdoğan ekranlara çıkıp Allah hepinizin belasını versin dese halka, yeni peygamber benim, din artık yok dese bile şu anki oyundan aşağı düşmez. O yüzden AKP'den kimse oy alamaz.

Benim çevremdeki bazı insanlar bu görüşte. Çok fanatik olanlarından bahsetmiyorum. Öyle olan chpli de akpye döndüremezsin. Bu tek parti için geçerli değil, neyse ki genç kesim popüleriteye daha fazla önem veriyor, belki de çabuk eskitip atmaları ilk kez yararımıza olacak.

Benim çevremdeki bazı insanlar bu görüşte. Çok fanatik olanlarından bahsetmiyorum. Öyle olan chpli de akpye döndüremezsin. Bu tek parti için geçerli değil, neyse ki genç kesim popüleriteye daha fazla önem veriyor, belki de çabuk eskitip atmaları ilk kez yararımıza olacak.
madem çevreden bahsediyoruz. iş yerinde bu insanlar ve akp zerre umurlarında değil ama kül tabağı gibi cahiller. reize verecez bizi yatırıp sevsede ona verecez diyorlar(burayı abartmıyorum, onların cümleleri). Burada ki mevzu fanatiklik değil, cahillik.

Öyle tahmin ediyorum ki Ekrem olmadığı için bir rahatsızlık da var, açık olalım. Sosyal medya nabzı olarak baktım da. Herkes yine kendi istediği olsun istiyor ama o işler öyle olmuyor işte. Karşısına sandalye, tokmak koysa basacağım diyenlerin bu çatışması saçma. CHP içinden olup karşı çıkanları da gördüm çünkü. Tek sebep KK ya da Ekrem'dir. Mansur neden bu kadar gömülüyor onu da anlamadım açıkçası. Basiretsiz mi, hdp oylarına oynamadığı için mi? Kürtleri ayırsa adam oralara yardım göndermezdi. Birileri ama hep buralardan vuruyor. Her şehidi andığı için rahatsız olan varsa olsun da ya! Açılım süreci bitse de rte kaldı, o da olur. Olmuyorsa da herkes layık olduğu şekilde yönetilmeye devam etsin,ne diyeyim.

Birçoğu oy veren değil "suç ortağı" (kendi çapınca, yetisebildigi, ulaşabildiği ya da calabildigince), o yüzden fanatiklik falan ben bu olguyu göz ardı ediyorum ki çünkü ortalıkta fanatiklik yapılacak bir "dava" yok. Paratapar hepsi, reis falan paravan.

Korkuları da zihinlerindeki "devlet" imgesi. Devran döndüğünde başlarına gelecekleri, devletin nelere kadir olabileceği.

Çok küçük kısmı samimi, bu küçük kısmın büyük çoğunluğu din temelli, küçük bi kısmı bir zamanlar ayaklar altına alıp sonradan lazım olunca yeniden giydiği milliyetçi gömleği.

O güruhu tanımla desen ağzımdan dökülecek kelimeler bunlar.

madem çevreden bahsediyoruz. iş yerinde bu insanlar ve akp zerre umurlarında değil ama kül tabağı gibi cahiller. reize verecez bizi yatırıp sevsede ona verecez diyorlar(burayı abartmıyorum, onların cümleleri). Burada ki mevzu fanatiklik değil, cahillik.

Parti fanatiği olan herkes cahildir.
Bu hepsi için geçerli.
Ülkenin geleceğini düşünüp gözü kör olmayıp gerçekleri onaylayan herkes de bu ülkenin umududur. Umudumuzun cahillerden çok olduğunu düşünüyorum.

Öyle tahmin ediyorum ki Ekrem olmadığı için bir rahatsızlık da var, açık olalım. Sosyal medya nabzı olarak baktım da. Herkes yine kendi istediği olsun istiyor ama o işler öyle olmuyor işte. Karşısına sandalye, tokmak koysa basacağım diyenlerin bu çatışması saçma. CHP içinden olup karşı çıkanları da gördüm çünkü. Tek sebep KK ya da Ekrem'dir. Mansur neden bu kadar gömülüyor onu da anlamadım açıkçası. Basiretsiz mi, hdp oylarına oynamadığı için mi? Kürtleri ayırsa adam oralara yardım göndermezdi. Birileri ama hep buralardan vuruyor. Her şehidi andığı için rahatsız olan varsa olsun da ya! Açılım süreci bitse de rte kaldı, o da olur. Olmuyorsa da herkes layık olduğu şekilde yönetilmeye devam etsin,ne diyeyim.
Biz demiyoruz bunu

HDP'den "aday" açıklaması: Karşı çıktığımız tek isim Mansur Yavaş​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt