Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.365
- 20.780
- 2.233
Kayseri'de 2 tane 4.5 olmus. Biri 2.3 km derinlikte
1 tane de 4 olmus
1 tane de 4 olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AKP'nin oylarına çökmek mi? Erdoğan ekranlara çıkıp Allah hepinizin belasını versin dese halka, yeni peygamber benim, din artık yok dese bile şu anki oyundan aşağı düşmez. O yüzden AKP'den kimse oy alamaz.Hdp yerine mhp ve akpnin oylarına çökmek, bunların mecliste de mv sayısını azaltmak daha mantıklı geliyor. Ankara'yı kurtardı, darısı ülkeye. Ben umutluyum o açıdan.
Saçma sapan inatlar yüzünden seçimi kaybedeceğiz. Seyredin ve görün ve de kahrolun.Ben de tartışmak için demiyorum ama onlar desteği KK'ya verdi zaten ama bu seferde ortaklardan Meral bunu kabul etmiyor. Yani bu da yeterli değil görüldüğü üzere.
olabilir bunun için belli forumlar var
burası gscimbom
galatasaray siyaset üstüdür
soru işareti koymakta ne var kadeş
Deprem biliminde çok bilinmeyen var.uzmanların bi bok bildiği yok
Saçma sapan inatlar yüzünden seçimi kaybedeceğiz. Seyredin ve görün ve de kahrolun.
AKP'nin oylarına çökmek mi? Erdoğan ekranlara çıkıp Allah hepinizin belasını versin dese halka, yeni peygamber benim, din artık yok dese bile şu anki oyundan aşağı düşmez. O yüzden AKP'den kimse oy alamaz.
madem çevreden bahsediyoruz. iş yerinde bu insanlar ve akp zerre umurlarında değil ama kül tabağı gibi cahiller. reize verecez bizi yatırıp sevsede ona verecez diyorlar(burayı abartmıyorum, onların cümleleri). Burada ki mevzu fanatiklik değil, cahillik.Benim çevremdeki bazı insanlar bu görüşte. Çok fanatik olanlarından bahsetmiyorum. Öyle olan chpli de akpye döndüremezsin. Bu tek parti için geçerli değil, neyse ki genç kesim popüleriteye daha fazla önem veriyor, belki de çabuk eskitip atmaları ilk kez yararımıza olacak.
madem çevreden bahsediyoruz. iş yerinde bu insanlar ve akp zerre umurlarında değil ama kül tabağı gibi cahiller. reize verecez bizi yatırıp sevsede ona verecez diyorlar(burayı abartmıyorum, onların cümleleri). Burada ki mevzu fanatiklik değil, cahillik.
Biz demiyoruz bunuÖyle tahmin ediyorum ki Ekrem olmadığı için bir rahatsızlık da var, açık olalım. Sosyal medya nabzı olarak baktım da. Herkes yine kendi istediği olsun istiyor ama o işler öyle olmuyor işte. Karşısına sandalye, tokmak koysa basacağım diyenlerin bu çatışması saçma. CHP içinden olup karşı çıkanları da gördüm çünkü. Tek sebep KK ya da Ekrem'dir. Mansur neden bu kadar gömülüyor onu da anlamadım açıkçası. Basiretsiz mi, hdp oylarına oynamadığı için mi? Kürtleri ayırsa adam oralara yardım göndermezdi. Birileri ama hep buralardan vuruyor. Her şehidi andığı için rahatsız olan varsa olsun da ya! Açılım süreci bitse de rte kaldı, o da olur. Olmuyorsa da herkes layık olduğu şekilde yönetilmeye devam etsin,ne diyeyim.