Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.256
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pr yapıyor fırsattan istifadeTürkiye'de tanınır zaten. Başka yerde ciddiye alınmaz.
Hocalar binlerce kez söyledi kimse ne zaman deprem olacağını, nerede olacağını bilemez. Gezegenlerin alakası olmadığını söyler.
3.9 ney la? Biz Elazığ'da 3 yılda deprem gurmesi olduk, 6,5 altı depremleri kulağımıza damlatıyoruz.ula alarm öttü 7 km 3.9 diye sonra düzelttiler 2.7
Valla ben artık neye inanacağımı şaşırdım TahirTürkiye'de tanınır zaten. Başka yerde ciddiye alınmaz.
Hocalar binlerce kez söyledi kimse ne zaman deprem olacağını, nerede olacağını bilemez. Gezegenlerin alakası olmadığını söyler.
Neden deprem yapılmış istensin? Dış güçler mi? Derin devlet mi? İktidarın değişmesi için yüz binlerce insanın mi ölmesi gerekiyor!Valla ben artık neye inanacağımı şaşırdım Tahir
Mesela örnek olarak Haarp'e inananlara gülüyordum
Ta ki Naci hoca çıkıp evet bu yöntemle deprem tetiklenebilir diyene kadar
O yüzden artık çok da emin değilim bu konulardan
Bildiğim tek şey var deprem olsun diye birileri uğraş veriyor anladığım kadarıyla
bu yeşim normal degil ciddiye almamak gerekStok ve lojistik kavramları noldu yok mu oldu peki