6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ay sonra ekranda iş bulamayacak ne kadar insan varsa hepsi ekrana toplanmış. İzlemem. Yardımda bulunanlar bile vatandaştan çalarak zengin olan kişiler. Müge Anlı gibi, Pelin Çift gibi kendine gazeteci diyen ama iktidarı dillemekten yıllardır vazgeçmeyen ne kadar insan varsa orada. Ben bu dönemde birlikte olacaksam Müge Anlı gibi insanlarla, Pelin Çift gibi insanlarla bir olmak istemiyorum. İşlerine gelince "Biz birlikteyiz" derler ama yarın senin benim gibileri vatan haini diye yaftalayacak insanlarla ben neden bir arada olayım. Sonuçta para bağışı yapmanın tek yolu sizin gibi şerefsiz, karaktersiz, kalemini ve yüzünü iktidara satanlarla bir araya gelmek değil.

Türk telekomun 2 milyar bağışı beni en çok güldüren şey oldu yav. Dayı kimin parasını kime bağışlıyorsunuz onu da anlamadım.

Milyarlarca para bağışlayacağınıza 3 tane gezici baz istasyonu koysaydınız da enkaz altındaki insanlar bağlanıp yardım isteseydi 5-10 kişi daha fazla nsan kurtulsaydı.

devletin yardım olmadan da 0'dan evler yapabileceğini düşünüyorum.

sms te adet mı yazıyor bunlar tl olarak okudu 1 mılyon sms

1676483029195.webp

Cengizin, türktelekomun falan yaptığı yardımın sevabından bizde nasipleniriz heralde. O kadar vergimiz var içerisinde.

Böyle konularda akp chp mhp diye düsünmemeli

Günlerdir insanlar sesleniyor ahbap babala afad kizilay hepsi Türkiye cumhuriyetinin

Siyasi görüsü bir kenara birakalim ve insanlarin acisina ortak olalim destek olalim sonuna kadar elimizden geldigince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt