Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen aynı şeyleri düşünüyoruz. Dillendirmeye gerek yok. Umarım yanılıyoruzdur.
İnşallah adama gavur falan deyip reddetmezler.@bpthaber
Josef de Souza, depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edineceğini açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 192260
Hatay'da 1 kadın daha çıkarıldı.
İsmi Esma.
İnşaAllah daha fazla olmaz sayı renktaşEee bitti mi şimdi, hayatını kaybedenlerin hepsi çıktı mı? Temennim bu değil ama şuan ölü sayısının çok daha yükselmesi lazım enkazlari kaldırma işlemleri başladı artik
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk gün enkazdan siyahi biri çıkarılıp hastaneye getirilmiş o sırada da Hatay yönetimi de Atsu çıkarıldı zannetmiş hemen sonrasında iletişim karmaşası yaşanmış ve onun olmadığı fark ediliyor yöneticileri tekrar açıklama yaptığında enkaz altında olduğunu söylediler.Atsu’yla ilgili tuhaf iddialar var dogrulugu nedir
Hatay da galiba atsu’nun ilk gün enkaz altinda kalmaktan kurtuldugu konusuluyormus ama inandirici gelmedi bana asiri derece bilgi kirliligi var
Rezilliğe bak!!
Daskınız varmı bilmiyorum ama varsa paranızın peşine düşün mutlakSimdi baktim da 70 m² civarlari 150 bin 300 bin arasi. Sastim kaldim. 1 ablamin ve kardesimin evleri kullanilamaz. Simdi Mersin'den ev bakiyorlar. Ben Hatay Erzin'deyim. Burada yikim olmadi ama Hatay ile işimiz bitti diyorlar. Onlar Iskenderun ve Kirikhan'da yakalandilar. Bizde bos bir arsa var. Galiba 3 - 4 tane rahat sigar. Ben de kararsiz kaldim
@Enis Savar
Bu tarz iddialar daha öncede söylendi lakin daha sonra ilk yardımda uzmanlaşmış kişilerin ilk müdahaleyi yapmak için gittiği ve ilk muhayeneden sonra çıkarıldığı gibi bir açıklama yapılmıştı bu tarz haberlerle ilgili.