- 26 Kasım 2012
- 185.493
- 257.957
- 5.998
bizim Kel Legolas nerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Özlüce. Zemin alüvyon, depremde ciddi tehlike altında olacak bir bölge ama "Zemin raporuna ihtiyacı olmayacak kadar sağlam" sınıfına sokulmuş. Güvenilir değil bu bilgi.Zemini sağlam denilen yerlerin bazıları bataklık alanlardı. Kazıklar çakılarak inşaatlar yapıldı deniliyordu. Bilgilerin güvenilirliği tartışılır.
Bizim koliler neden disarda duruyor acaba
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikisi de kiraliktiDaskınız varmı bilmiyorum ama varsa paranızın peşine düşün mutlak
Temelli şehirden ayrılacaksanızda hazır sıfırdan başlıyoken deprem riski olmayan şehirleri/yerleri tercih etmek daha mantıklı olur iyi düşünmek lazım
Termal kamera olayıni biraz biliyorum asker arkadaşım aselsanda bunlar konusunda uzmandiAdiyaman da termal kamera da isi görülmeyen bina dan 7 yasindi bir cocuk cikarilmis bugun
Termal kamera’nin isi görmeme sebebi olarak molozlarin cok olmasini gösteriyorlar
Baska binalarda ayni durum gerceklestiyse ki olmustur büyük ihtimal ozaman sikinti var demektir
erden başkan kulüp almıştı oranın en büyük takımı yapmak şart oldu.
erden başkan kulüp almıştı oranın en büyük takımı yapmak şart oldu.
Avrupa birliğinin deprem bölgesine yapacağı 1 milyon konut karşılığında tutabilirizYeter artık mülteciler avrupaya yollanmalı
Siyaset bilmem konuşmayı da sevmem ben kanka ama bunları kim hangi Avrupa ülkesi alsın?Biz sınır dışı etmeye çalışalım da nereye gidiyolarsa gitsinler.Bunlar yokken ülke güllük gülistanlıktı genel olarak.Ne zaman bunlar geldi ülkede bazı olaylar meydana geldi.Dolar euro bile arttı.Şu deprem olayında görüyoruz ki bunların kendi ülkelerine 1 faydası yok ki bizim ülkemize de 1 faydaları yok..Yeter artık mülteciler avrupaya yollanmalı