6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaptıklarına dair en ufak fikirleri yok
yav 160 bin kişiyi barındırmak için 2 milyon öğrenciyi eve tıkmışlar. depremden etkilenen 10 ildeki öğrenci sayısı zaten 200 bin falandır.
Bak kendileri ne diyor.
"Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da yurt kapasitelerinin 21 yılda 4 katına çıkarıldığını belirten Milletvekili Çalık, ”Malatya’da ve Türkiye’de yurt kapasitesini 4 katına çıkardık. 3 bin 500 civarında olan yurt kapasitemizi 13 bin 514’lere çıkarmış vaziyetteyiz."
Depremden etkilenen illerde yurtlarda surun olacağını sanmıyorum. Sadede malatya bu o 10 ilde toplamda 160 binden fazladır.
Öğrencilere 1 dönem Farabi hakkı tanırsın aynı anda da bu şehirlerde uzaktan eğitim hakkı da tanırsın. Hibrit eğitim bu sorun çözülürdü.

Vallahi şuursuzlar ya.

Haluk Levent falan olsaydım eğer bir daha afet vs olursa derneği askıya aldığımı söyler elimi bile kıpırdatmazdım. Bu ülkedeki ahlaksızlık seviyesi çok fena ve buna sebep olanlar da belli.

Ulan şuursuz herif kendisinin de ortak olduğu çıkan yasadan imar affından yararlanan müteahhitlere inşaat mühendislerine çatıyor.

Niye imar affından yararlandınız diyor.

Haluk Levent falan olsaydım eğer bir daha afet vs olursa derneği askıya aldığımı söyler elimi bile kıpırdatmazdım. Bu ülkedeki ahlaksızlık seviyesi çok fena ve buna sebep olanlar da belli.
Bro adam onlar için yapmiyoki saf yardıma muhtaç vatandaş için kendini riske atiyo. Yoksa emin ol kimse yapmaz. Ama söz konusu yardıma muhtaç insanlar adama helal olsun elini taşın altına soktu

Yaw 5. 6. 7. gün cikan bebekler insallah olmemistir. 1 tanesi gülüyordu. Herhalde sagliksiz olsa aglardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt