Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.396
- 47.941
- 4.933
Nerede paylaşılır bilemedim. ABD'de de kimyasal tren patlamış.
bunun filmi vardı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede paylaşılır bilemedim. ABD'de de kimyasal tren patlamış.
yav 160 bin kişiyi barındırmak için 2 milyon öğrenciyi eve tıkmışlar. depremden etkilenen 10 ildeki öğrenci sayısı zaten 200 bin falandır.Ne yaptıklarına dair en ufak fikirleri yok
Nasıl bir adam bu yahu
korkakça yaşamaktan vazgeçmeni tavsiye ederimben bu aşamada görüşlerimi söylemekten imtina ediyorum
bunu doğal ortama salsak 1 gün hayatta kalamaz. Gelmiş salya akıtıyor.salya akıta akıta bağıra bağıra konuşuyor
türk devleti ayağa kalkmıştır falan diyor
senle de hesaplaşacağız
Bro adam onlar için yapmiyoki saf yardıma muhtaç vatandaş için kendini riske atiyo. Yoksa emin ol kimse yapmaz. Ama söz konusu yardıma muhtaç insanlar adama helal olsun elini taşın altına soktuHaluk Levent falan olsaydım eğer bir daha afet vs olursa derneği askıya aldığımı söyler elimi bile kıpırdatmazdım. Bu ülkedeki ahlaksızlık seviyesi çok fena ve buna sebep olanlar da belli.
Sert eleştirilerle geçebileceğim bir mevzu değil. Hukuki olarak zor durumda kalmak istemiyorum. Niye korkaklık olsun?korkakça yaşamaktan vazgeçmeni tavsiye ederim