Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.120
- 3.194
- 2.088
haluk levent kaza yapmış Allah beterinden korusun inşallah geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçını tarayanlarda bugün
zengin fakir olayı değil bu pek. Cenaze evinde gülünmez.Zengin fakirin halinden ne anlar.
Zenginleri öldürmeliyizzengin fakir olayı değil bu pek. Cenaze evinde gülünmez.
Üniversite ile yıkılan ve hasar alan binaların analizi için gideceğim.Eğer yetkinlik yoksa gitmeyin.
31.974 Maalesef ve yine utanarak söylemek lazım, yetkililere göre 24 saatte sadece 300 naaş daha çıkmış enkaz altından.güncel sayilar yok mu daha yaw? biktim bu tr nin düzensizliginden
Rahmetli Sakıp Sabancı bunları görse utancından kahrolurdu, kendisi halka yakındı ama ondan sonraki nesili maalesef şımarık halktan kopmuşSaçını tarayanlarda bugün
www.instagram.com
daha ilk gün depremzede imamoğluna ingiliz uşağı dedi diye haber yapan yavşakların habere bak![]()
A Haber, Instagram: "#Deprem bölgesini 7 gün sonra ziyaret eden #CHP'li #İBB Başkanı #Ekremİmamoğlu'na yüzüne dokunmak istediği depremzede kadından sert tepki: ❝Elleme beni!❞ #reels #keşfet #AHaber"
68K likes, 6,251 comments - tvahaber, December 1, 2022: "#Deprem bölgesini 7 gün sonra ziyaret eden #CHP'li #İBB Başkanı #Ekremİmamoğlu'na yüzüne dokunmak istediği depremzede kadından sert tepki: ❝Elleme beni!❞ #reels #keşfet #AHaber".www.instagram.com
Dezenformasyon diye bir yasa vardı güya
Ne gibi? Nolmus kiCenk Yaltırakla Celal Şengör arasında geçen ciddi bir intihal iddiası var Cenk Hoca'nın ağzından yayılan.
Doğruysa Celal Şengör'ü bu dakikadan sonra asla dikkate almamak gerekir.