Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
koc vakfı,sabancı vakfı,vestel,eczacıbası gibi holdingler nekadar bagıs yaptılar acaba hic bilgi göremedım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın akşam şov yaparlarkoc vakfı,sabancı vakfı,vestel,eczacıbası gibi holdingler nekadar bagıs yaptılar acaba hic bilgi göremedım
dogru ya acun sunacakmış tam ortamı show sevenler özellikle yayını beklemıslerdırYarın akşam şov yaparlar
Daha para yollamadı para topluyorlardı bağış kampanyası bitince yollarlar. Bir ara haber çıktı WC kupası gelirlerini bağışlayacaklar diye onu diyor herhalde ama o yalanlandı. 2 katar kupası maçının gelirleri de bağışlanacak diye bir haberdi yanlış çeviriydi bir nevi.Katar para yolladı mı
Şu konteyner otelleri yollayacaktı sanki
2 tane Katar kupasının maçlarının gelirleri bağışlanacak haberini bir site WC gelirleri dedi sonra hepsi kopyala yapıştır ile aynı haberi girdi.olum nasil yanlis ceviri haberturkde, cnnde hepsinde verdiler haberi
olum nasil yanlis ceviri haberturkde, cnnde hepsinde verdiler haberi
Vermese de verdi derler. Katar bu sonuçta.olum nasil yanlis ceviri haberturkde, cnnde hepsinde verdiler haberi
Bir an önce unutup normal hayata geri dönmemizi bekliyorlar galiba….Taner savut ve atsu’dan hala bir haber yok, kimse de umursamıyor garip bir şekilde
.DASK ödeme yapacak mı mağdurlara?
Allahtan gelen bişey deyip gökyüzüne yönlendirebilirlerDASK ödeme yapacak mı mağdurlara?
Umarım yanılırım ama daskın yapacağı ödemeyle Ankara'da 3 yıl kirada kalabilirler ancaDASK ödeme yapacak mı mağdurlara?
Vermese de verdi derler. Katar bu sonuçta.
Şimdi baktım zaten jonutkarın yarısından faxlası dasksızmış. Daire başı da ortalama 250-300 bin gibi bi ödeme yapacaklarAllahtan gelen bişey deyip gökyüzüne yönlendirebilirler
Yeni evlerin peşinatına gider o da. Sonra 20 sene ödemeye devam. İzmirde öyle yapmışlardı sanırım.Şimdi baktım zaten jonutkarın yarısından faxlası dasksızmış. Daire başı da ortalama 250-300 bin gibi bi ödeme yapacaklar
Suriyeliler Filistinliler Çanakkale'de savaştı gibi bunuda torunlarına 100 yıl anlatırlar