6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede vergi kaçıran hırsız varsa toplanmış insanlara şirin görünmeye çalışıyorlar. Ne bunların taahhüt ettikleri yardıma ne de toplanan paranın tamamının depremzedeler için harcanacağına inanıyorum.

Iyi de güvenip para yollayan insanlarin sucu ne peki insanlar iyi niyetle birseyler yapmak istiyorlar

Herseyi kötüye yormamak lazim seversin sevmezsin muhalif isimler de var yayin da yandas isimler de var

Ahbap da isin basindan bu yana afad veya ahbap farketmez para ayni yere gidecek dedi

Ayrica benimle ilgili saydigin ihtimaller yakismadi hakaret kabul ediyorum

Ahbap veya afad’a gönderecegin bir bagis ile gönlümü tekrar kazanabilirsin en azindan zor da olan insanlara yardimci olmus olursun bu vesile ile

Kanka bak günlerdir yardım tırları gönderiliyo bölgelere sen o tırları organize etmezsen istediğin kadar tır yolla ihtiyaç sahibine ulaşmadıktan sonra anlamı yok,ya biri yağmalar ya biri deposuna çeker

Bağış konusuda öyle yerine ulaşmayacağını düşünüyorum bunların topladıklarının bu düşüncemide yaşanan bazı örneklere dayandırdım altı dolu yani

Ahbapın topladığıyla en azından konteyner falan alınır paranın nereye gittiği belli olur bunlarda tamamen muamma,hele seçimi kaybettiklerini düşün 15 mayısta yeni gelenin afadın kasasında bu milyar tlleri bulması mümkünmü ?

Ben bağış yaptım,sanada hakaret etmedim ihtimal saydım :)

Bay Kemal bağlandı. Çağla Şikel ismini okurken kriz geçiriyordu.

kılıçdaroğlu bağlanınca çağla'nın yüzü düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt