Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
euronun 20 tl oldugunu unutmamak lazim.Hepsine tşk ama 5m bu şirketler için inanın para değil bindikleri range ler 10 m ediyor öyle düşünün..
Serenay'ın kalkmasını bekliyorKıvanc niye ayakta teftişte
Bizim kızdığımiz yıllarca milleti sömüren insanlarin yaptığı komik bağışlar 5 kişiye ilaç olacağına 50 kişiye ilaç olur. Durumu olmadığı halde elindekini veren insanlardan Allah razı olsun. Ama o hırsızlardan değil. hiç yanınızdayiz flan da demesinler.Valla oldum ne yalan söyleyeyim. Düne kadar herkes burada duyar kasıyordu. Bugün bağışta goygoy... Ben malatyalıyım bir çok akrabam evsiz barkısız kaldı. 1 TL nın bile önemi varken yok o şu kadar bu bu kadar bağış yaptı. Yok şu şöyle bu böyle...
1 TL yrdım yapandan da Allah razı olsun 5 milyar TL yardım yapandan da Allah razı olsun deyip çıkmak varken şu işin içerisinden şurada tanıştığım sevdiğim insanları olayı tiye alması beni rahatsız etti.
Çok yakışıklı adam ya moral bozuyor herifKıvanç geldi
e hani ahbabın yanında diye kenanla süleyman cakırı cagırmamıslardı kıvancta ordaydı nıye cagırmıslar