6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
379C4BD5-530D-4F1C-ADB2-002B1B001C4B.webp

DİT nasıl 1 milyon Euro bağışladı ya? Fransa'dan sadece 2 milyon Euro toplanmıştı??

Ben mi yanlış okudum?

Dünyanın en büyük şirketleri güncel liste; - Amazon - Apple - Microsoft - Tesla - Yeni Çamoluk Otomotiv

Bu bağış yapıyorum diyenlerin büyük çoğunluğu palavra.Sadece adları duyulsun ve reklam olsun diye yapılan şeyler.
Bu durum daha önceki deprem yardımı kampanyalarında defalarca görüldü.Ortada banka dekontu veya herhangi bir belge yok.
Forumdaki herhangi bir arkadaş telefonla bağlansa GsCimbom forumu adına 5 milyon lira bağışlıyoruz dese diyebilir mesela.
Kamu kurumlarının birbirine bağış yapması ise apayrı bir komedi.
Merkez Bankası yaptığı bağışla Türkiye’de ki bütün vatandaşlar adına adam başı 352‘şer lira bağış yapmış oldu.Nüfusumuzu 85 milyon olarak kabul edersek.

Alın size itibar

Bu kepaze video için yandaş kulların ne dediğini takip etmedim. ''Vatandaş öyle istedi, zart zurt'' diye saçmaladıklarını tahmin etmek zor değil...

Demokrasi, ''Vardır Reisin bir bir bildiği'' diye körlemesine itaat etmek olmadığı gibi, o lağım tıkandığı vakit, pervasızca popülüzm pompalamak da değil elbette...

Bu kadının yayınlarını izleyin. Özellikle bu yayın. Orada durumun nasıl olduğunu hissedersiniz. Geçerken 6 kişinin kurtuluşunu rastgele çekmiş. 5 gün gelen giden olmamış

1676515443751.webp

Allah korusun İstanbulda deprem olsa en geniş caddenin görüntüsü bu olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt