Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.545
- 11.510
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal logo ve yazısı sonradan eklenmiş gibi duruyor.
Olabilir, fark eden ne?Arsenal logo ve yazısı sonradan eklenmiş gibi duruyor.
Fake olabilir yani.Olabilir, fark eden ne?![]()
Resmi haber bu, haberlerde bulabilirsin fake olacak bir durum degil.Fake olabilir yani.
Süper hareket.

Bu videoları peş peşe görünce, resmen çocuk cehennemi yaşamış daha bi kötü oldum.Allah rahmet eylesin.
Yuh yani sadece Hollanda’da millet 89 milyon topladı 5.5 milyon neymiş.
Allah kimseye evlat acısı yasatmasın bu dünya'da ki en büyük acılardan biri tarifi yok.
yok pek farkında değiller aslında. 8 gün arabada yatmaktan sıkılmışlardı artık eve gitmek istiyorlardı. Tabi sonunda evimize geçtik. Hasar falanda yok binamızda. Ama depremin olduğu günden bu yana kesintisiz 1 saat uyku uyumadım daha eve geçmemize rağmen. Mesela şuan çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.Sen iyi oldu da, yavrular nasil farkindalarmi olaya
yok pek farkında değiller aslında. 8 gün arabada yatmaktan sıkılmışlardı artık eve gitmek istiyorlardı. Tabi sonunda evimize geçtik. Hasar falanda yok binamızda. Ama depremin olduğu günden bu yana kesintisiz 1 saat uyku uyumadım daha eve geçmemize rağmen. Mesela şuan çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.
geçmiş olsun renktaşyok pek farkında değiller aslında. 8 gün arabada yatmaktan sıkılmışlardı artık eve gitmek istiyorlardı. Tabi sonunda evimize geçtik. Hasar falanda yok binamızda. Ama depremin olduğu günden bu yana kesintisiz 1 saat uyku uyumadım daha eve geçmemize rağmen. Mesela şuan çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.
twit altı çok hissettik nasıl 3.0 diyenlerle dolu garip