6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3005FDE6-6B5C-42D8-A282-C971C9E013B8.webp

Yuh yani sadece Hollanda’da millet 89 milyon topladı 5.5 milyon neymiş.

O birliğin tamamından gelen değildir. Kurulan organizasyonun insiyatifiyle kurum adına verdiği paradır NATO gibi. Detay verilmemiş ne olduğu belli değil bence düşündüğümüz gibi değildir benim bildiğim bir iki şirket daha fazlasını gönderdi bile.

Sen iyi oldu da, yavrular nasil farkindalarmi olaya
yok pek farkında değiller aslında. 8 gün arabada yatmaktan sıkılmışlardı artık eve gitmek istiyorlardı. Tabi sonunda evimize geçtik. Hasar falanda yok binamızda. Ama depremin olduğu günden bu yana kesintisiz 1 saat uyku uyumadım daha eve geçmemize rağmen. Mesela şuan çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.

yok pek farkında değiller aslında. 8 gün arabada yatmaktan sıkılmışlardı artık eve gitmek istiyorlardı. Tabi sonunda evimize geçtik. Hasar falanda yok binamızda. Ama depremin olduğu günden bu yana kesintisiz 1 saat uyku uyumadım daha eve geçmemize rağmen. Mesela şuan çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum.

cok cok gecmis olsun tolga

insallah atlatirsiniz bu travmayi

geçmiş olsun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt