6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artcılar sürecek malesef.zaten celal şengör hoca da demiş.bilimden vazgecmemeliyiz.deprem ülkesiyiz ve önlem almadık.güllük gülistanlık değil hayat artık.bundan sonrası en az hasarla atlatılmalı

Geçmiş olsun herkese vallahi tv açmaya internete girmeye korkuyorum sürekli olumsuz haberler.

Yav arkadaş suçluluk duyuyorum nasıl olacak bu işler gerçekten bir sekilde kalıcı çözümler üretilmeye başlanılmalı

iskenderun devlet hastanesi tahliye ediliyor

habertürk canlı

Celal Şengör de Ahmet Ercan da bu depremlerin olacağını 15 gündür söylüyordu. Allah sabır versin ama Antakya uzun süre sallanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Üstat bu onların bahsettiği deprem değil galiba, artçı olacak diyordu onlar ama bu ayrı bir deprem

Allah yardımcıları olsun. Ben de kendimi artık görüntülerle bu psikolojiye hazırlıyorum. Başımızdakiler sağ olsun! Sorumluluk almıyorlar, rahatça az kayıpla atlatırız diyebiliyorlar...Bu şehirler acilen tahliye edilmeli, tabii deprem riski yüksek olan şehirlere değil. Yıkıcılığı ihtimalinden bahsediyorum. Yoksa deprem olmayan yer çok zor. Çok üzülüyorum. Ben zaten normale dönemedim yani. Hiçbir şey için isteğim kalmadı. Tüm dualarım da ordaki insanlarla. O kadar zor ki...

Bi 6 ay deprem bölgesinde insanlar evlerine girmemeli bu artçılar devam edecek gibi duruyor

Fulya Öztürk: "1 kişi kafasına taş düşmesi sonucu hayatını kaybetmiş. 3 kişinin enkaz altında kaldığı bir binada ise 1 kişi kurtarılırken, diğer 2 kişinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Defne ve Samandağ ilçeleri en acil durumdaki bölge. Bu bölge taranıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt