- 18 Temmuz 2009
- 81.706
- 238.587
- 5.093
Şu Kartal'ı alın konudan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim.Niye bizden başlıyo yav
her ilçenin temsilcisi cıkıp konussun da yalan ihbarların önüne geçilsin
valla bende şok içindeyim artık.depremzedelere evimizde yemek verdik 5 saat önce,oturup çay içtik.güldürdük onları,gülümsettik.güzel bişey ama etkileniyorum onlar anlatıncaBöyle 112 gibi ama ondan ayrı ihbar hattı olmalı bence. Bu böyle olmaz. Sosyal medya etkileşim köpekliğinde...
napalım hoca tedbir amaçlı götümüze powerbank mı sokalım. yeter kardeşim zaten günlerdir tilki uykusu gözü açık uyuyoruz. git resmi dairelere anlat derdini her hafta her hafta tv'ye çıkıp felaket tellallığı yapmak nedir ya. biz sıradan vatandaş olarak napabiliriz nasıl dikkatli olabiliriz. medya maymunu oldular iyiceProf. Dr. Naci Görür: Bu yörede beklediğimiz depremdi. Daha Türkiye sınırları içerisinde Ölüdeniz fayında büyük bir deprem beklemiyoruz. Adana’da bekliyoruz. Oraya da enerji transferi olabilir. Adana’da dikkatli olmak lazım.
Hayır değilim. Ama bölgede çok yakınım var. Can sıkıcı haberler geliyor.Hatayda mısın halen?
Celal şengör gibi konuşmalı bilim adamları bunun gibi toplum psikolojisini düşünmeden değil.napalım hoca tedbir amaçlı götümüze powerbank mı sokalım. yeter kardeşim zaten günlerdir tilki uykusu gözü açık uyuyoruz. git resmi dairelere anlat derdini her hafta her hafta tv'ye çıkıp felaket tellallığı yapmak nedir ya. biz sıradan vatandaş olarak napabiliriz nasıl dikkatli olabiliriz. medya maymunu oldular iyice
Geçmiş olsun hocam hangi sehirdesiniznapalım hoca tedbir amaçlı götümüze powerbank mı sokalım. yeter kardeşim zaten günlerdir tilki uykusu gözü açık uyuyoruz. git resmi dairelere anlat derdini her hafta her hafta tv'ye çıkıp felaket tellallığı yapmak nedir ya. biz sıradan vatandaş olarak napabiliriz nasıl dikkatli olabiliriz. medya maymunu oldular iyice
valla bende şok içindeyim artık.depremzedelere evimizde yemek verdik 5 saat önce,oturup çay içtik.güldürdük onları,gülümsettik.güzel bişey ama etkileniyorum onlar anlatınca
ya gücüme gidiyor artık üstad medyada görünmek için bir yerlerini yırtıyor adam resmen ya. akademide özellikle jeoloji alanında pek çok dünya çapında atıf alan profesör var. adamlar yapıyor araştırmasını sunuyor raporunu bir de en fazla gazeteye haber yaptırıyor halk da bilsin diye o kadar. yeter kardeşim yaCelal şengör gibi konuşmalı bilim adamları bunun gibi toplum psikolojisini düşünmeden değil.
yani zor,ne konusacagını da sasırıyor insan.annem nohut pilav yapmıstı,bi de siyasi gücü olan,çok güçlü bi tanıdık ablamız vardı.o yardım etti bizle beraber aileye.iş imkanı da saglayacagızAllah razı olsun sizin gibilerden, sayılarınızı çoğaltsın Sergen kardeşim.
İnşallah bugünler geçer de gülecek şeylerimiz de olur. Ülke olarak psikoloji falan kalmadı. Ama yine de en çok duam da aklımda ordakilerle. Düşünemiyorum psikolojilerini, acılarını... Çok zor.
Niğdeliler bile korkuyorsa kimse uyuyamaz üstad...Adana diyorlar şimdi de gün geçtikçe bana yaklaşıyor