6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maras ve Malatya'daki artcilari hissetmiyorum eger 3.5 civari ve 7 - 8 km derinde ise.
Simdi arabada uyurken de hissetmiyorum ama 4. kattayken 5 km derinlikteki hepsi hissediliyor
Allah yardimciniz olsun, ispartadaki evimde uyuyamıyorum haber aldikca

Bütün fay hareket halinde, Hatay Samandağ'dan tut, Bingöl'e kadar. Arada Elbistan, Malatya, Ovacık kolları da dahil.
Ben böyle fayın izzeti nefsini s..

Annem ve babam şehri terk etti ama ben kaldım. Bu yüzden içim bir nebze rahat. Mecbur her sabah kalkıp işe geliyoruz istifa etmeyi de düşünüyorum ama maddi manevi nereye kadar götürür beni bilmiyorum. Adanada beklenen deprem olursa ev büyük hasar alır ona eminim içinde tüm eşyalar duruyor.

Şehrin güvenli yerinde de bir dairemiz var kirada şu an ve sözleşmesi Martta bitiyor 2 ay önce ihtarname çektim ben oturacağım boşaltın diye Allahın çingenesi çıkmam mahkemeye ver diyor, depremden sonra aramış bana ters yapıyor bir de sen yalancısın sahtekarsın triplerine girdi başıma bela oldu şimdi depremlerden dolayı bir şey de yapamıyorum

Annem ve Babamı güvenli bir yere aldıktan sonra doğal olarak başka şehirlerde iş aramaya başladım fırsatım olursa ben de şehri terk edeceğim

bak hele valime bak

Önceden ''Vali'' deyince bir ağırlığı olurdu. Şimdi yetkice daha ağır olsalar da partinin uşağı gözüyle bakıyor insanlar. Nerede devlet eleştirisi yapa yapa tenzil manyağı olan rahmetli Recep Yazıcıoğlu nerede bu arkadaş?

Yetmez malesef. Gereksiz makam araçları ve uçaklar satılsın önce. 3 maaş/huzur hakkı alan burokratlar almasın maaşlarını ilk. O zaman seve seve veririz bizde maaşımızı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Neden vereyim Ali? yıllarca sen ben bizden önce babalarımız, annelerimiz bugünler için vergi vermedik mi?

Önceden ''Vali'' deyince bir ağırlığı olurdu. Şimdi yetkice daha ağır olsalar da partinin uşağı gözüyle bakıyor insanlar. Nerede devlet eleştirisi yapa yapa tenzil manyağı olan rahmetli Recep Yazıcıoğlu nerede bu arkadaş?
Twitter'ını cevaplara kapamış aşlsdkasşlk

İstanbul da sıkı bir denetim şart oğlu şart
Beklemeden başlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt