6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yere mizansenimiz yokmuş meğer ‘vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim’ diye!
Ya hadi ben hiç yurtdışında yaşamadım ama yaşayan renktaşlar cevaplarsa sevinirim:
Böyle bir felaket olduğunda maddi yük ne kadar normal vatandaştan bekleniyor?

bwynft7b.jpg

Ya hadi ben hiç yurtdışında yaşamadım ama yaşayan renktaşlar cevaplarsa sevinirim:
Böyle bir felaket olduğunda maddi yük ne kadar normal vatandaştan bekleniyor?
Kızlıay-kızılhaç yani sms le yardım bekler -marketlerde rahibeler olur genelde ,gıda yardım kutuları için

oralarda da ahbap benzeri dernekler var mi mesela dude dernegi gibi?
Bir şahsa münhasır görmedim
Bm alt kuruluşları tipinde var diye biliyorum (ispanya )
Çocuklar için
Afetler için vs vs
Ama bunun geneli aslında maddi değil genelde eğitim-elbise -gıda üzerine oluyor ,burda da genelde dedpim gibi marketlerin çıkışına kutular konur palet gibi ,sen isteriğini alıp koyarsın içine

senin sakalını silkim kodumun yobazı
Bence o adamda sıkıntı yok, adam bildiğin deli. Onu tedavi etmeyende sorun var. Burdurda bir kadın, normal bir teyzemiz, eşinden babasından şiddet görüyordu. Sonrasında kendisinin meleklerle görüştüğünü iddia etmeye başladı, 56 yaşında 4 çocuklu kadın. Dünyaya sevgi dini getirdigini iddia ediyordu. Bu dinin gerekliliklerini vs anlatiyor konuya komşuya.

Son düzenleme:
Cümleten gecmis olsun. Hatay Erzin ama 1 saat icinde Tarsus'a gidiyoruz. Simdi de Ceyhan depremi dillendiriliyor. En iyisi 2 - 3 ay gitmek. Onceki ismim Halil Tolga idi
Hocam yola dikkat edin, Tarsus'a kadar duzgundu ama yinede aşırı kalabalıktı, son deprem sonrası daha da kalabaliklasmis olabilir. Hayırlı yolculuklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt